Höst?

va e de för fel på vår årstid?? de är väl inte höst nu som man kan tro efter all regn som kommit...
Man ruttnar ju personligen sönder å deppigare väder finns ju inte.

Idag har ja i alla fall tagit mig ut i detta piss väder med hundarna en sväng i spöregnet, annars har de bara blivit soffan å datorn..

Å sen e det ju mer depprimerande att de är midsommar i morron och ja ska absolut inte göra ett skit =(

,

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Onsdag kväll!

Har nu börjat vakna till liv igen efter att ha kommit hem igår från en toppen kryssning på cinderella å man hinner inte ens hem innan man bokar en ny tripp, så redan nästa fredag guppar jag iväg igen :)

kvällen igår vart jätte lugn med lite film och mys, sen blev det bums i säng..

Idag har de inte hänt mkt alls, va i lekparken en snabbis med lillen, mamma och moster och busa lite!

Regn, regn regn och åter regn

Ja man kan ju säga att sommaren verkligen kommit till oss, eller vänta tror nog att ja va lite ironisk i den meningen..
Det gör inge annat än att regna just nu och humöret blir ju inte mer uppåt för det..

Idag har dert varit en riktig slapp dag har legat i soffan hela dagen och bara varit, hade lite fredagsmys med mamma nu på kvällen men nu sover hon..
Ja sitter här nu i soffan och har precis skaffat skype, så nu sitter ja å pratar med en vän för fullt samtidigt som ja små kollar på rederiet!

nej nu återgår ja till skype igen och säger god natt..

Tack Hanna gumman för kommentaren vid ett tidigare inlägg!
saknar dig och hoppas att ja kommer iväg till dig snart <3



torsdag natt

Och jag sitter uppe som alla andra nätter framför datorn med massa serier så som paradise hotel, rederiet osv, men va ska man göra när man vänt på dygnet å inte kan sova...???

Har haft en dålig dag idag, sur, grinig, ledsen, trött inte för att de finns nån anledning till allt detta, ja borde vara glad för de kanske börjar ordna upp sig lite men ja har slutat att ta saker i förväg, man blir bara besviken om de visar motsattsen så ja tar en dag i taget... :)

Ja som sagt så har ja inte mkt för mig just nu, ligger i soffan med en mysig filt med datorn på magen å på skärmen visas rederiet som ja ska fortsätta med så här in på små timmarna!!




Det va ett tag sen.....

Ja va ska man börja i detta inlägg???

Kan säga så myclket som att de hänt lite i mitt liv dom senaste månaderna..
Jag har gått och blivt opererad och är nu sjukskriven sen 5 veckor tillbaka och har även fått förlängt fram till den sita Juni..
För er alla som inte vet varför så kan ja berätta att ja tagit bort en cysta i mitt högra knä då den satt på skelettet..
Operationen gick bra och ja har precis börjat gå igen, ser dock lite smått cpskadad när ja kommer haltandes fram.

Jag har även gått och blivit singel, efter att ha haft 3 underbara år med Mattias..
Vilket har tagit jätte hårt på mig, ja har verkligen mått dåligt över det som hänt mellan oss och har verkligen kämpat in till de sista för att få tillbaka han som gjorde mig lycklig, han som fick mig att känna mig betydelsefull osv..
Jag saknar verkligen honom så himla mkt och mina känslor för honom är lika starka nu som för tre år sen, men man kan inte göra så mkt mer än att ge upp när känslorna ej blir besvarade :(
Man blir bara själv så besviken varje gång man inte får det besvarat, så någonstans i allt detta så måste man dra en gräns så ja själv kan börja gå vidare och kanske hitta tillbaks till den glada Johanna som ja va en gång i tiden, för nu e ja verkligen inte glad, jo utåt sett kanske mot alla andra, men inerst inne så känner jag mig tom och ensam...
Tårarna vill bara ut men stänger dom innom mig istället och låter dom komma ut när ja är för mig själv..
Jag är så glad att jag har vänner och familj som stöttar mig i detta, och ja hoppas verkligen att de kanske en dag kan bli vi igen, man ska aldrig säga aldrig..
Hoppet är de sista som sviker än!!

Sen har de hänt mkt annat i mitt liv som ja inte vill ta upp här i bloggen då ja anser att det är alldeles för privat och angår inte alla nyfikna människor som inte ens har med saken att göra och bör ej heller veta va de rör sig om.

Ja, nu har ja väl fått med lite kort va som hänt den senaste tiden, inte så mkt men ändå saker i mitt liv som fått mig att tänka om lite..

Jag hoppas även att ni alla därute e rädda om det ni har, för man vet inte vad man har fören man förlorar det och ja då är det tyvärr försent...

God natt!!




RSS 2.0