Mikrofonkåt

Sitter på jobbet å lider mig igenom mitt arbetspass jag har blivit så dålig igen näsan är helt igentäppt å halse å öron värker har fanken gått så här nu i 5 veckor, antar att de snart blir doktorn för johannas del snarast möjligast.
Efter jobbet som slutar 14.00 ska ja ta mig in till sthlm för lite rea dax. (:

God Jul till er alla!!

Julen började med lite grötfrukost med familjen sen de sista stöket å böket innan moster å kusinen skulle komma å kolla kalle anka å äta julmiddag!
Och man blir ju självklart lika mätt som vanligt efter man tryggt i sig all den goa maten, och johanna fick även mandeln idag å vann ett lottpaket å efter att ha skrapat alla lotter så sluta summan på hela 60 kr de tackar vi föör!

Nu har vi precis öppnat alla julklappar och ja ska inte klaga, är mer än nöjd faktiskt!

* Presentkort (åhlens)
* Presentkort (Gina tricot)
* Presentkort (vero moda)
* Strumpor
* Halsband
* Ljus
* Servetter
* Leggins
* Kofta
* Bruno banani parfymen & duschcream å hudlotion
* Laila bagge parfymen
* Laptop kudde
* Presentkort på bio
* Pengar
* Barbapapa
* Mugg

Och i mörra väntas de några julklappar till då det blir en sväng tilll upplands väsby för att träffa gammel farmor, pappa å släkten från dalarna!!

Ha en fortsatt trevlig julaftons kväll alla.!!!




.....................

sisådär halv dåligt telefonsamtal man fick nyss..

Göteborg!!

sitter på bussen nu och börjar få väldigt ont i rumpan efter att ha suttit här i snart fyra timmar å är snart framma i Jönköping då är bara ungefär 3 timmar kvar innan man får gå av och sträcka på benen, nämligen slutstationen GÖTEBORG!!
ha de göttan där hemmma i helgen (:

Tredje gången gillt...

Ville bara ligga kvar i sängen när klockan ringde vid 07.00 men låg å drog mig en kvart sen tog ja mig äntligen upp för att göra mig iordning å knalla iväg till tandläkaren..
Allt gick bra och allt är äntligen färdigt för två år framöver, har kommit hem till mamma igen sitter å kollar tv.
Ska väl röra mig vidare till jobbet om kanske si då där 1 timme..


,

bedövningen har nu släppt och jag har så ont i tanden som ja vet inte vad, kom hem nyss efter en skön simtur å fått i mig lite middag efter mkt lidande men de funka å tugga på en sida bara..
Ska snart ta mig ut på en kvällspromenad med Affro och Baileys så dom får springa av sig innan de är sovdags för deras del.
Kvällen blir annars lugn ska ligga här i min soffhörna å knarka ipren och kolla tv..



Myrornas krig

Ja nu har man varit hos tandläkaren och allt gick bra till en början bedövningen tog som den skulle efter två äckliga sprutor, de kändes ingen ting under hela tiden sen när vi skulle göra de sista slipa till och puttsa då lägger hela systemet av e det inte typiskt mig att de alltid ska vara nånting när ja ska göra någonting, så de e bara att gå upp snällt i morron bitti och gå dit igen å göra det lilla sista sen slipper ja dom i två år.. SKÖNT!!

Vart hemskickad efter tandläkaren ¨så nu sitter ja här med bedövning på hela vänster sidan i ansiktet och kan meddela att de  är nog den värsta känslan ja varit med om, känner mig helt bortdommnad å känner precis ingen ting, fy fanken säger ja bara..

Ska väl vila lite nu i soffan innan ja ska iväg och simma lite, antar att det kommer göra så jävla ont när bedövningen släpper men man får väl knarka ipren hela kvällen och natten..

Piggar upp såhär i dom sjuka stunderna..

Fick den här av en vän som tycker ja ska äta sinova för mina bihålor..
Du är störd du men tycker om dig ändå min vän!

Den blåa stolen..

Idag har det varit en piss dag, vaknade upp med entt sprängande ansikte och en näsa som man inte ens kunde andas med ordentligt.
Men det var bara att ta sig upp för att glida ner til jobbet och ta sig igenom dagen så gått som möjligt, kvart över 13 vandrade ja vidare till min STÖRSTA FIENDE TANDLÄKAREN för ett tredje besök för detta år och ska även dit i morron då jag ska laga ett hål, och fråga när bara hur det ska gå??
för det första har jag tandläkarskräck upp till öronen sen ska dom ge mig bedövnings sprutor å grejer i morron.. usch herregud hur ska ja klara detta när ja idag va liv rädd då dom bara skulle skrapa tandsten..
så e de någon som e ledig och känner sig frivillig att följa med som moralisktstöd så är ni välkomna (=

ligger hemma i mammas soffa nu och kollar på tv ska väl snart sätta igång med middagen (soppa och pannkaka)
sen ska ja försöka ta mig ut på en promenad med hundarna för att hjälpa mamma lite.


Söndag

och jag är fortfarande inte frisk börjar känna mig tung i huvudet och i ansiktet, hoppas bara de inte är bihålsinflammation för de har jag inte tid med måste ju jobba med efter att varit hemma en vecka för tillfriskning men vilket inte verkar hjälpt tyvärr.. åå ja hatar å vara sjuk...
ligger i soffan och bara tar de lugnt väntar på att klockan ska bli 21.00 så man kan se på beck!

(Min helg har varit super lugn bara legat hemma i mammas soffa och kollat på idol finalen och igår vart det tvn framför så mycket bättre och sex and the city..)


Seg fredag..

Idag vart det en låång sovstund vaknade upp 12:20 och inte kände ja mig friskare för det, nej utan tvärt om ja vaknade upp med världens huvudvärk och svettades som en gris så de har blivit soffläge för min del hela dagen lång.
Har precis fått i mig två pizza bitar till middag och snart blir det mys med ost och kex å annat smått å gott framför idol finalen med familjen..





Body talk.

''När ska man bli frisk'' är just nu den största frågan för denna vecka, orkar inte ligga och hosta dag in och dag ut i soffan å sängen.
börjar bli väldigt långdraget att bara gå hemma och ta det lugnt man är ju van att de händer saker varje dag är det inte de ena så är det de andra..

Har i alla fall varit ute en sväng med valpen efter att vi har ätit frukost båda två, så nu gör ja det vanliga ligger i soffan och kollar på tv med en liten lurvboll till katt i mitt knä å nu kom nästa..
Får i alla fall lite besök idag här i min ensamhet lollo kommer förbi med den goaste mackan och stannar för lite babbel med innan hon ska hämta sin dotter.. tack min vän för att du är så snäll!!

Nej nu ska ja återgå till det ja gjorde innan med andra ord inget alls..

Barbapapa!


Onsdag

god morgon eller ska man säga god förmiddag?

Vaknade för ett litet tag sen efter en jobbig natt med hosta och feber, men känner mig lite piggare och ligger just nu i soffan och kollar på tv ska snart ta mig upp för att ge valpen mat sen kissa den.

Dec. 7, 2010

Jahap nu ligger man hemma igen och är sjuk tyckte inte de va länge sen men de kanske de var??

min helg har i alla fall varit bra.

I fredags vart den en lugn kväll hemma med familjen sen gick ja över en sväng till Fredrica för att kolla på idol osv.
Lördagen bestod av massa shopping i uppsala med fredrica, ja fick faktiskt med mig en del fina saker hem så som bh, trosor, väska, skor och ett par svarta jeans.
Efter allt shoppande gick vi å och åt kinamat deras buffe mums, sen bar det vidare ut mot Jumkil där det bjöds på massa dans å härliga tryckare till bra musik (:
söndagen vaknade man upp lite smått bakfull men de va bara att pallra sig upp för här väntades det julbord på eckerö linjen å ja kan lova att de GUNGA precis hela resan fyfan... men maten och sällskapet va trevligt!!



Big brother

Min morgon började bra... ???? NEJ.... Jag försov mig ju så klart i morse när ja skulle till tandläkare varför just denna morron av alla mornar?? jaja de är bara att ringa å be om en ny tid innan den sista December..

Annars har min dag bestått av jobb och en söt kaklollo som hållt mig sällskap på jobbet och även efter jobbet då vi gick hem en sväng tilll fredrica för kaffe sen hem till mamma för robinson.,

Har precis skickat in en ansökan till Big brother 2011, lite galet men vafan man lever bara en gång i livet och de skulle vara en kul grej.
men som sagt ja tror inte själv att man kommer med, men en galen grej..

nej nu ska ja lägga mig snora änu mer i soffan och hoppas på att ja är piggare i morron =)

God natt.


1 December

och det är super mkt snö och sisådär jätte kallt ute men jag är glad ändå =)

Idag har det varit en lugn dag vart först att spendera förmiddagen på jobbet och med emelie då vi åt våran stamis macka.
Klockan ett bar det iväg till norrtälje med buss då ja skulle tillbaka på magnetröntgen det gick bra som vanligt de ja inte visste va att ja skulle åka in i en annan maskin med, den va jätte rolig man åkte in ut in ut dock kommer jag inte ihåg va de hette den undersökningen nånting med datortomografi...

Annars har jag bara spenderat kvällen hemma hos mamma å även en sväng hem till fredrica för lite kaffe, ovanligt??? nej..

Nu sitter ja hos mamma igen ska nog fundera på att hoppa in i duschen snart så jag kan sova lite extra i morron, fö kl ringer rätt så tidigt då ja ska vara hos tandläkaren ca 08.30.


kamera magnetröntgen


Datortomografi

RSS 2.0