Vi tänker på dig!

Hoppas allt är bra och ta hand om dig!

Zero

Sitter här i min ensamhet och lunchar på jobbet med bra musik i bakgrunden!


microphone

Nej nu tror jag det är dags för mig att köpa lite nya kläder framför allt nya höstkläder, för det är illa om man står och testar kanske 6 olika plagg och inget duger antingen är det för kallt eller för varmt så nu får jag ta mig in och shoppa någon dag, nån som vill med kanske?
Är i alla fall ganska pigg för att vara jag så här på morgonen, har fått i mig lite frukost och äntligen nåt plagg som duger för idag.
Ska snart röra mig vidare ner till jobbet för att räkna kassan innan jag öppnar.

30/8-10

Idag har det varit en alldeles värdelös dag på jobbet, inga kunder mitt knä gör ONT och allmänt trött..
Men har i alla fall fått en tid hos Dr på onsdag så de ser jag i fram emot för att få höra va han säger, efter jobbet tog jag med mig vovarna och gick upp till mamma för lite tacos sen vidare till F för lite fika och fångarna på fortet och nu är jag hemma har kollat på min serie på datorn så nu ska ja väl försöka hitta lite kläder att lägga fram tills i morron sen blir det nog sängen och god natt för min del!


Seg söndag!

Efter en natt hos F är jag nu hemma igen, men tog inte lång stund innan ja slockna isängen framför tvn.
Nu är jag vaken igen och ser precis idol reklamen och får genast ett stort leende på läpparna!
ska snart pigga upp mig lite för att kl 18 ska ja va hemma hos mamma för lite söndags middag och goffa med dom små trollen!


Seg söndag!

Efter en natt hos F är jag nu hemma igen, men tog inte lång stund innan ja slockna isängen framför tvn.
Nu är jag vaken igen och ser precis idol reklamen och får genast ett stort leende på läpparna!
ska snart pigga upp mig lite för att kl 18 ska ja va hemma hos mamma för lite söndags middag och goffa med dom små trollen!


Lördag morgon!

pigg och vaken kanske man inte är till 100 men det kommer nog under dagen bara ja får lite mat i mig, ska snart bege mig ner till jobbet för 2 timmars jobb sen bär det av till arlandastad med F och henns mamma de ska faktiskt bli jätte roligt de va så himla länge sen man var där vem vet man kansek hittar sig ett fynd med..
Nej nu börjar klockan bli mycket packa ner nycklar, telefon och pengar sen traskar ja vidare ner!

Ha en trevlig Lördag!



Det blir aldrig som man har tänkt sig!

hemma efter en lugn kväll hemma hos F med lite god mat, något glas vin och en bra film.
Är ganska trött nu så funderar snart på att hoppa i säng då det väntas jobb sen arlandastad efter!
god natt och sov gott!



Fredagsmys!

Ja kvällen blev inte som planerat men inte mkt att göra åt tyvärr, det blir en mys kväll hemma hos F då det bjuds på tacos mummaa de tackar man aldrig nej till!
Annars har dagen varit bra dock ganska seg men endå rolig på någe sätt, hemma är jag fortfarande jag har gjort kattens toa och bytt sand så nu är han oxå fredags nöjd och glad =)
nej nu ska ja sätta mig på ballen igen och lyssna på när grannen spelar gitarr här nedanför vid gatan!

tjingeling!



En vanlig dag på jobbet!

Kommer ner till jobbet och de första man ser är en kiwi med ögon och mun med en lapp på sidan där de står vill du gifta dig med mig. haha nu har ela och marion varit i farten igen, men man har ju som sagt aldrig tråkigt här nere på jobbet med dom två det är alltid massa flamms å tramms!!
min kväll är fortfarande inte planerad till 100 % men förhoppningsvis så kommer det att bli 100% bra!
nej nu ska ja ta och göra lite nytta i affären.

tjingeling!

Hos mamma!

Sitter nu hos mamma i den nya lägneheten har hjälpt henne att sätta upp nya fina gardiner, de blev super fint nästan sugen på att köpa lika danna till mitt vardagsrum.
vi ska få i oss lite mat nu jag och Mikael va och handla kyckling file med pommes bea och sallad som han lagat till..!!


Pigg och glad

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i köööööör!XD ja att få en sån här kommentar på morgonen när man är lite halft trött gör ju genast morgonen lite roligare!

Har i alla fall hunnit med att ducha äta frukost och gjort mig ordning och jag har tid över innan ja ska gå,
bra gjort av mig faktiskt!
ska väl ta och gå snart för måste räkna kassan och göra lite små pill innan ja kan öppna idag, så ni får ha det så bra under dagen så höres vi!!


Flyttlassen har kommit till sin plats!

Idag har det varit en lång dag för mig, jobbade idag först från 10-3 sen kom mamma hämta mig vi åkte vidare för att hämta släp i Gottröra tillbaka till Rimbo för att hämta nycken till lägenheten sen börja lassen från vallentuna till rimbo men som tur va så vart det två vändor då vi hade tre bilar plus 2 släp så de gick bra..
Efter vi äntligen hade burit upp allt som skulle till lägenheten vart det panik till pizzan då det bara va en kvart kvar innan dom stängde, Så vi satt där på golvet med våra pizzor och va så nöjda och nu är jag äntligen hemma och mitt knä är helt sönder tror det är dax att kolla det nu de här ju strulat för mig i nån månad nu hmmm...

Nej om man ska slänga sig i duschen och sen somna som en liten prinsessa sen!

God natt!



God morgon!

Uppe med tuppen känns det som men bara en halv timme tidigare än vanligt, men det är skönt att komma up direkt när klockan ringer slipper man stressa, så har redan hunnit äta en god frukost klätt på mig i lugn och ro nu ska ja sätta mig och  läsa tidningen innan jag ska ta mig in till badet för lite smink!

onödigt inlägg men kände för att skiriva nåt!

Lite sent att komma med det nu, när det redan är för sent!


Mat!!

Nu är jag äntligen hemma från jobbet och nu håller jag på med maten så idag serveras lövbiff och klyftpotatis med en klick bea å sallad! mummmaa...

Trött!

nu rör jag mig vidare ner till jobbet i detta fina sverige väder vi har!

En hungrig man i sina bästa år!

Fick nyss ett samtal från den hungrig Dennis som fråga om ja inte hade någon mat hemma, och självklart så ställer jag mig och lagar lite hamburgare med bröd som serveras med läsk!
Ska snart ta mig in i duschen så jag kan snooza ungefär en halvtimme innan jag ska upp!


Min kväll!

Nej om man ska ta å göra sig en go kopp te och mysa ner sig med kissen å glo på fångarna på fortet!

Speciell

Här går nu hand det jag minns och bevarar,
dagar jag levt och dem vänner jag saknat,
mötte då ljus,
aldrig tog slut,
och minnet av dig då,
dina färger var blå

!

Spåkulan ljuger aldrig!
Johanna fick ett svar av Spåkulan:
Vakna till en ny dag med nya möjligheter. Strunta i det som varit. Höst betyder mognad inte mörker.

Upp och ner, ner och upp

Dagen har gått relativt fort och har hunnit med gansla mycket, va först en sväng med mamma och C/O i Norrtälje för lite mat och parklek efter det lyckades jag bli barnvakt oxå så jag och wilda blev avsläppta  och vi upp i lägenheten för att göra lite slingor på henne sen ner i tvättstugan för att slänga in lite tvätt upp igen börja städa, ner och lämna henne till mamma sen hänga tvätt upp och städa igen och ja nu börjar jag närma mig slutet av städningen och känner att min mage skriker efter mat är super hungrig har inte ätit middag kanske skulle ta och göra det snart!


Heartbreake hotell

Min kväll har varit ovanligt lugn för att vara en lördag kväll, men hur som helst har jag tillbringat min kväll hemma hos F med massa godis och film, mys!
Nu är jag hemma har fått i mig lite pizza sallad och kollar på osbournes haha man får alltid fram ett litet skratt, ska väl snart dra mig vidare ner i säng och sova lite!


En kväll på balkongen!

Efter en mysig kväll ute på ballen med Fredricas mamma och Fredrica själv med lite vin och en massa skratt sitter jag nu här vid datorn och F ligger i sängeN brevid och sover så gått, ska väl försöka röra mig hem snart skulle ja tro eller ska ja vara kvar å kolla klart filmen först..




Avslutad arbetsvecka!

Sitter hemma nu och har avnjutit lite middag efter en fakiskt rätt härlig dag på jobbet må ja säga, humöret är även lite bättre idag men kan ju kanke bero på vädret med eller??
ska väl försöka hitta lite andra kläder att sätta på mig för att sen gå vidare till Fredrica för lite vin och massa prat kan  de va så att de finns nårt att fira hmm?? de får vi se när ja kommer dit..
nej nu ska ja fixa å trixa lite, ha en trevlig fredag!

Alla mina vänner tänkte köra en ute kväll på vip nästa Fredag vill ni med så säg till!!

puss


En kopp te med en god vän!

va över hos fredrica på lite te och en behövlig pratstund, de va så skönt å få prata av sig lite så nu känns det lite bättre!
sitter nu hemma och funderar på om ja ska ta duschen nu eller i morron bitti?? ont i axlarna har jag med efter att ha bärt ut foder och kattsand på 448kg sammanlagt, man kan ju säga att ja va sådär lite halv trött när jag var klar men bra vart det när allt kom på plats!
nej nu ska ja slå på serien på datan sen blir det sängen

känns som detta inlägg va helt onödigt kom lixom inte fram till något vettigt!

.......

JUST NU KÄNNS LIVET MENINGSLÖST, JA SKITER I ALLT SNART!!


Dyster dag!

Idag är en sån där dag då jag bara vill stoppa huvudet i sanden och hoppas på att man sjunker ner och aldrig mer kommer tillbaka..


En date med john blund.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen för lite sömn.

God natt och sov så sött!



Måndag kväll.

Hemma efter jobbet har ja väl sisådär varit i 3 timmar och har hunnit handlat diskat städat och lagat lite mat, nu sitter jag här vi tv'n fortfarande mätt och väntar på ett samtal från mammi då vi ska ta oss an våra fötter å knalla ut med vovarna.
Ska försöka få ihop mitt personliga brev tills i morrn, vet bara inte hur ja ska lyckas så många spalter man ska följa bla bla bla..
Men lyckades i alla fall bli klar med cvt och alla frågor ja skulle svara på. - duktigt
Nej nu ska ja byta kläder har en känsla av att mamma ringer snart..

Här är mina två kompisar som håller mig sällskap varje dag på jobbet!



Ååh happy day!

Sitter här nu på jobbet med kissen under klänningen och har inte så där alls för mycket att göra, ska väl försöka komma igång med läxorna som ska lämnas in till jobbcoachen i morron men det går väl sisådär med det tyvärr, känns som att man kommit tillbaka till skolbänken !!

Fint väder har vi idag så man kanske ska hitta på något när man slutat för dagen, eller ska man bara hem å ruttna??

...

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie.



!

Nu är jag hemma efter en super mysig dag uppe på däck och en super mysig kväll i Fredricas soffa...
ska krypa ner i sängen nu och ta mig en välbehövlig tupplur!
God natt & Sov gott!

Skepp och hoj!


Beslutsångest....

God morgon...!!

Kvällen igår uppe på gafflarna va helt okej blev lite dricka och ja de blev en del turkispeppar shot, men Johanna mår bra idag endå för idag är det båt som gäller :)

men jag har för övrigt lite beslutsångest över kläder osv, men det ska väl lösa sig och ja jag ska väl komma iväg på klädd hoppas jag!!

nej nu måste ja lägga på ett kol så de inte blir så sressigt sen när klovkan börjar närma sig halv 2..

DUSCHEN-KLÄDER-SMINK-HÅRET-PENGAR-BILJETTERNA-BUSSEN-BÅTEN

Ja när allt detta är med och fixat då sitter jag Amanda och Fredrica på båten och myser med bra musik och en kall i handen uppe på däck, och du Emelie-tutte ja ska ta en åt dig med<3

ut på det blå!!

Tuttsug!

trevligt att vakna upp tidigt på morgonen av att en av kattungarna ligger och snuttar på min tutte å rätt va det är så biter han till å fan va ont det gjorde,lyckades somna om efter att dom terat oss i sängen.
Så nu är jag vaken igen fast utvilad jag och Wilda sitter och kollar på tv å avnjuter lite frukost vi ska snart göra oss klara sen ska vi nog gå bort till poolen för lite sol och bad så vi får hoppas att solen håller i sig!


sex and the city!

Wilda sover, katterna sover, hmm kanske är dax för mig med att avrunda kvällen och hoppa i säng så man är pigg och glad i morron med.
Förhoppningsvis är det lika fint väder i morron med då ska ja ta med mig lillen till pollen och bada lite vem vet kanske man kan få lite färg med =)
nej nu ska ja kolla klart på sex and the city på tv innan ja ska sova.
God natt!

can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars? i could really use a wish right now

Hemma äntligen efter sista dagen på jobbet för den här veckan och helgen är även planerad och klar =)
Jobbet gick bra jag och lill-Ela hade sköj som vanligt och dagen gick rellativt fort endå fast det inte va så mycket att göra!
nu har jag och Wilda ätit lite mat så nu tar vi våra fötter och knallar vidare till Fredrica innan sängen väntar för lillpluttan, fick även två kissebebisar på halsen tills i morrn och dom är bara för gööllliga!




Beautiful day !

Nu är jag äntligen hemma efter en super lång dag först jobbet till kanske 4 sen har jag varit i Norrtälje tills nu ungefär..
men jag har i alla fall fått med mig en mascara, fön, liten plattång och några kassar med mat och annat gott, va meningen att ja skulle stanna till hos Fredrica och hälsa på men de blev så sent de får väl bli i morron kanske??
Nu ska ja varva ner och kolla på min serie innan det blir sängen igen!

tjingeling!

En bra start!

Idag har arbetsdagen rullat på rellativt bra, åkte iväg vid halv 2 för att träffa min jobb coach Patrik och det gick bra ska dit igen nästa vecka igen samma tid!
hade lite dö tid innan micke kom så gick in på HM och kolla lite, de skulle ja ju självklart inte gjort nu vill ja bara handla massa fina höstkläder.
Sitter hos mamma nu igen i affären ska snart bege mig & handla lite mat.

tjingeling!

Göölliig !

ååå säger jag bara vad man blir sugen på att skaffa en till liten kissebebis när man va och hämta mammas två små goingar hon hämtat nu på kvällen
( det var meningen att vi bara skulle hämta en från början men Mikael skulle ha den andra med så de blev två!),
så jag har varit där nu ett tag och goffat lite å jag vet även vem som kommer att sitta fastklistrad på golvet ett tag fram över..
Hemma nu i alla fall ska ta mig nåt litet att äta för man är ju lite små hungrig ( ovanligt mig?? )
sen blir det nog sängen väntas ju andra jobb dagen i morron..

Här är en av dom!


Va det bra så?

Första arbetsdagen avklarad och det gick ganska fort blev att ringa & beställa lite hundmat och ta hand om kunderna.
( mitt samtal idag gick även bra, eller ja bättre än förväntat)
Väl hemma blev det lite middag som bestod av tacos och nu tittas det på tusenbröder och även sista avsnittet så ska kolla klart nu sen åka och hämta en kattunge!!


slut på det roligt!

vaknade upp redan kl 6 i morse och la mig med datorn i sängen och kolla runt lite, nu har jag i alla fall kommit upp tagit mig en dusch och ätit frukost ska snart finslipa de sista innan det bär av till den första arbetsdagen.


God natt & Sov så gott !


Onödig text !

Idag har det inte hänt mkt alls i livet, har varit en snabbis till norrtälje med familjen vi handla lite mat och va även in på jysk och kolla lite å ja fick galjar av mammsen.
Väl hemma igen blev det lite tacos å nu kollar vi på tusenbröder sen kanske 2 timmar tillbaka ska väl försöka bli lite trött och hoppa i säng sen för i morron börjar arbetet.

Lördag morgon...

och det är den 7 Augusti och kl har snart passerat 10.00 å det är halvklart till mulet på våra håll i Rimbo med en temperatur runt 20-25 grader.

Johanna ska snart stiga upp ur sin säng men först lite om gårdagen som var..

Igår anlände jag hem ungefär kl 18.30 blev lite matlagning sen pangade det på dörren å där kom dom eller ja i alla fall två av dom och ja om andra två kom senare eller rättare sagt den ene fick man tjata på och den andra kom faktikt självmant hmm eller jo..
ut med allt på gården för där spenderades även kvällen med lite vin och massa prat som vanligt när vi är igång och skrattet får vi ju inte glömma. (men vi missa sjuan)
Upp sen ungefär vid 00.00 snåret för lite mer prat på ballen med mer vin och även lite godis, klockan gick väl och närmade sig nästan 3 eller om det till och med var halv 4 hmm...


Men jag är uppe nu så här dagen efter och känner att det var värt att lägga sig så sent, men nu ä det väl dax för mig att stiga ur sängen för att ta sig in i duschen för att vidare vakna upp till en ny människa för att sen traska vidare för lite jobb och även Rimbodagen som är idag, kan tänkas att lilla rimbo har en egen liten dag!  :D

puss




Mormor - Kladdkaka - Djuraffären - Hem

mesta dels av dagen har jag varit hemma hos mormor hjälpt henne och dammsugit och vattnat blommorna å lite fika (kladdkaka m glass) hann vi med, 100 kr rikare är man med!!
sitter nu i djuraffären hjälpt mamma lite smått när det kommit kunder, ska väl försöka röra mig hemåt snart men tråkigt å vara hemma själv..
men flickorna kommer ju ikväll eller ja två av dom kanske inte kommer nu men men =(




Något fel?

Ja de förra inlägget ja skrev de såg ja hade kommit upp nu, men men så slänger in ett nytt nu.
proppmätt sitter vi i soffan  nu hela familjen och kollar på tv och segar, och maten var lika god som vanligt!

ja dom ska väl dra sig hem efter tvn's slut då vette tusan va ja ska roa mig med annars har jag ju haft mina flickor med mig varje dag men nu är vi på delade vägar, men som tur är att i morron träffas vi igen =)


Baby goodbye

Idag ringde väckaklockan sisådär vid 11 då de vart fart upp för att klä på sig för att traska vidare till mommisen!
lagom när ja kommer till mormor hjälpte ja henne med tvätten byte lakan osv, då blev hon glad..
Dit i morron igen då jag ska dammsuga och handla åt sjuklingen..

sitter nu i djuris och har väl varit här sen 14.00 å ja inte har ja gjort mkt här inte suttit här kollat hm katalogen och hittat lite fint men de fodras ju pengar, men förhoppningsvis ska de lösa sig om telefonsamtalet går bra på måndag..
nej ska snart gå hem då förhoppningsvis goa maten är klar då jag har en kok hemma idag som lagar maten ( Micke) bjud på kycklingwok mumma kaddemumma!!


När blir nästa gång?


Sleeping child

Idag har det blivit en dag i kista med Fredrica och Emelie vi hämta mina skor på Bianco sen blev det lite mat och glass på resan hem..
Nu sitter jag här i soffan med magknip och söta Emelie ligger här bredvid ´mig i soffan och sussar så gott, väntar även på Fredrica som är hemma å äter en sväng sen blir det film!!



En kväll vid bryggan och soffan

Ja som vanligt så har man bara suttit hemma å degat hela dagen, men å kommer räddarna i nöden Emelie och Fredrica om ja nästan bott med sen i Tisdags alltså 5 dagar irad endå så tröttnar man inte även fast man kanske inte gör så mycket när vi träffas så slutar det alltid med att vi ligger ihopvikta i framåtlutat läge och asgarvar...

ikväll har vi suttit vid bryggan badat fötterna och snackat massa skit sen blev det soffan och tvn med massa skratt och klä uppvisning =)
Filmen vi ladda ner blev inte klar men den tar vi i morron, för de blir även en heldag med dom mimigrisarna i morron med först ams, kista och filmen hemma sen!

Nej nu ska jag nog ta mig in i badrummet för sminkbortagning och sen sängen..

puss och kram

The cougar

Klockan är 14.50 ja snart 15.00 och jag ligger fortfarande kvar i sängen å degar och tittar på tv, men de kanske är dax att ta sig upp för lite kläder sen hämta ut mina skor..



RSS 2.0