50 FIRST DAY

Fick en liten sovgäst med mig hem efter en tripp hos mamma, så nu ligger vi här i soffan men ja ska snart förflytta mig till sängen snart å försöka sova en hel natt utan att vakna osv.

God natt och sov gott

Va e det frågan om??

va in på silja line's hemsida för att bara kolla lite å se om de fanns nå roligt till januari, men med besvikelse läser jag att f.o.m den 1.11.2010 så är det 21 alla dagar förutom onsdag va är dettaa???? ska vi inte få åka någon båt utan att man måste släpa med sig mamma eller pappa me på båten...

.

Vi klär oss i dom flesta färgkulörer!


Pigg & Gla?

God morgon!

vaknade upp jätte tidigt redan klockan tjugo över 9 slogs mina ögon upp å va rätt så pigg faktiskt, så har legar i sängen å dragit mig funderar på å äta något snart å sen dö i soffan framför alla repriser på tv'n.
nej nu ser ja att batteri nivån är väldigt låg så de är väl dax att stänga ner å göra de man skulle med andra ord fyllaa magen med food!!

tjingeling...

Handbojer å french hotdog

Hemma efter en super rolig s¨kväll som börja hos mig å sluta på mobergs med topp musik å annat skoj.'
Ligger i sängen nu ska nof gå å ta bort mitt smink å sen krypa ner i säng..

God natt'
'''




Hmmm..??

ja som ni vet så har jag ju haft problem med mitt knä från och till nu i nästan ett halv år eller ja längre kanske, har varit hos läkare, röntgen å ortopeden där ja senast var igår å han trodde det kunde va en minisken skada men idag fick ja hem ett brev från läkaren då han har kollat på mina röntgenplåtar där det visar att i nedersta delen av mitt lårben finns oklar uppklaring men där dom där efter skriver att det förmodligen är en godartad bencysta men att dom vill undersöka detta vidare för att vara säkra så nu är det bara att vänta på en kallels för en magnetkameraundersökning...

LÄSKIGT ja vill inte hamna på operationsbordet å inte in i någon masin heller usch!!


Onsdag morgon!

Ja blir galen, när ska jag få sova en hel natt utan att vakna av mig själv eller att inte bli väckt ett antal ggr för att de är någon som antingen hostar eller tar upp hela sängen och armbågar mig... MORR!

Ligger i sängen å har glott på nyheterna sen halv sju å börjar lessna på å höra samma nyheter så nu går ja nog upp snart för att göra mig i ordning för lite jobb!



Nu 21.50

Plickten kallar å de e dax att hoppa ner i säng för att sova men innan sovdax ska ja försöka se hela bartenderskolan!!

God natt!

Man kan inte bli annat än nöjd och glad!!

När man äntligen fått tillbaka dom fina naglarna man hade för tusen år sen, å ja är super nöjd tyvärr har ja ingen bild men ni som känner mig å träffar mig kommer få se!!

God morgon!

Här sitter jag i randit men funderar på att byta kläder nu i sista sekunden innan jag ska ta mig ner till jobbet i dennna kyla som vi har utamför dörren, men har inte riktigt bestämt mig än om de ska bytas eller ej för jag ska nämligen på intervju idag kl 13.00 så då måste man ju ha något som ser hyfsat bra ut men som sagt har ju någon minut kvar att bestämma sig..
Efter intervjuven ska jag träffa emelie för att sen gå å få våra naglar gjorda =)



Roligt inlägg, nej mest förrvirrande å massa massa ord!!

Full rulle har jag haft enda fram till nu, jag har jobbat fram till 3 sen va det bara att gå raka vägen till bussen för att åka till frissan för lite klipp och sling (å bra blev det) när jag väl va klar vid halv sex så vart det en sväng till mamma sen hem äta middag sen har jag städat och diskat sen sju halv åtta och nu är jag äntligen klar eller ja jag måste dammsuga men vår dammsugare suger inte så bra efter att någon har dammsugit upp byggdamm med den.. MORR!!!!
Så blir till att låna en tills i morron eller nåt.'
nej nu ska ja sätta mig och andas ut och glo lite på tv innan jag ska hoppa i säng!


Vaknat upp till en fullbokad vecka...



Ja det kan man lugnt säga att man har framför sig denna vecka men roligt ska det bli i alla fall.

Måndag: Jobb och sen frissan.

Tisdag: Jobb, arbetsintervju och fixa naglarna.

Onsdag Jobb och ortopeden.

Torsdag: Jobba i skederid som vik hela dagen.

Fredag: Jobb sen sthlm.

Lördag: Uppsala, tjejkväll hos mig sen utgång.

Söndag: VVVVIIILLLAAA!!!

Usch överlever man denna vecka ska man vara glad och utöver allt detta har man ju massa hemma som ska fixas, men det klarar man!



Är i alla fall uppe och vaknade upp å trodde det va helg fattade ingenting när klockan ringde men sen kom ja på att det var Måndag igen efter en lugnt och skön helg.
Ska göra mig i ordning snart för att fara vidare till jobbet och börja min vecka!!



För va är julen utan snö?

Ligger i sängen och har legat vaken här sen kl 6 i morse och tittat ut genom fönstret ett antal ggr å det ja ser snö snö och änu mer snö rätt mysigt måste ja säga.

Man tänker tillbaka då man var lite då man flög ur sängen för att se om de hade kommit någe snö under natten, kommer även ihåg va gla man blev när man såg snön ligga där på marken och snön bara vräkte ner från himlen och insåg att nu får man äntligen åka pulka springa om kring å leka i snön man va så glad man kom även på att mamma snart är det jul snart kommer tomten och sen får man ju inte glömma julkalendern man gick och vänta på å ja jag tor många håller med mig när ja säger att mysteriet på greveholm va bäst haha kan sitta å kolla på det än idag!

'' - Hawaiiskjorta? Ska du ha hawaiiskjortan med dig mitt i vintern!?
- Är det redan vinter? Men.. det var ju sommar nyss.. Var har hösten tagit vägen? Tänk, snart är det vår! ''


Men idag känns det som att man inte uppskattar snön lika mkt som barn, man gnäller för det mesta om att det är kallt och blött men om man tänker efter så är det rätt mysigt i alla fall att vintern finns för vintern har trotts allt sin charm!







Spotify på morgonen får en på bra humör, eller är nog rättare sagt musiken som spelas ur högtalarna som piggar upp än!

Pigg och vaken ja det kan man ju säga att man är då man varit vaken sen 06.20 då klockan egentligen skulle ringa 08.30 men inte det nej.
Så jag har glatt legat i sängen och flipprat på datorn och mått illa som alla andra dagar nu en tid framöver eller a sen i söndags.
Sitter i all fall här i min super snygga my frilla och min nya super gossiigossigull tröja som ja fick med mig hem igår, ska väl snart släppa ut my ur mig och fixa mig lite innan jag ska bege mig ner till jobbet!!



Efterlyst & kungarna av tylösand

usch säger jag bara för såna säljare å annat skit som ringer på kvällarna och påstår saker och ting HATA TELEFONFÖRSÄLJARE...
Nog om det orkar inte gå in på detaljer..
Ligger nu i soffan och kollar på efterlyst usch ja förstår inte hur vissa kan va så elaka och att man kommer på och gör allt detta dom visar i tv, snart väntas det kungarna av tylösand sen blir det nog sängen för min del för i morron väntas det jobb somsagt..

Hej hej!!



ojojoj

va en dag kan gå fort när man umgås med tuttisen, har varit i Norrtälje för lite sub way och fick även med mig en tröja, puder och en foundation och på råga av allt detta stannade vi upp på emmas naglar och bokade tid för fransk manikyr så här ska det bli fina naglar igen äntligen, mina ser ut som stryk efter allt jobb i vatten osv och höst erbjudabde på 300 kr rabbat kan ju inte bli bättre!!
nej om man kanske ska fundera på lite middag den ta det lugnt blir väl tillbaka till jobbet i morron kan ja tänka mig!!

Frukost på sängen!

sitter här med täcke å hela alltet och har precis avnjutit en god frukost, sitter även med emelie på msn och snackar lite skit vem vet vi kanske kommer fram till något vettigt för den här dagen med.
nej tillbaka till tv'n..

Sol, goa drinkar och bra musik!

Håller mig fortfarande vaken här i soffan ligger nämligen med kissen i knät och kollar på bartenderskolan just nu aldrig sätt det förut så får väl se va det är för smörjaa..
Tänk egentligen va roligt och åka på sånt och utbilda sig till bartender men frågan är om man skulle ha någon användning för det här hemma sen eller om man bara ska göra det som en rolig grej men det kostar ju en slant oxå..
En tanke så här på kvällen!!

Nelly,Bubbelroom,HM,Lindex,Åhlens,Halens,Skopunkten,Dinsko,have2have osv!

Jadu va har man sysselsatt sig med idag då kan man ju undra?? , jag har legat i sängen precis hela dagen och kollat på massa olika sidor på nya klänningar och skor och det finns ju hur mkt som helst som skulle kunna klä en tjej som mig bra för en 24 timmars som snart kommer att äga rum.. Men även fast man hittar något så blir man endå osäker och så struntar man i att beställa, kanske lika bra det,man får väl ta sig en dag inne i sthlm istället eller så gör man båda.. hmm
SVÅRT
DET DÄR HELT ENKELT!!

Ligger i alla fall o soffan och har lagat lite mat till mig själv och gott blev det med, är även väldigt gotte sugen så den som kommer hit med den största godispåsen kommer bli väldigt omtyckt må ja säga!!  =)
åå jaah får väl bjda lite på sjuklingen med då...


En liten tanke bara..

kanske är dax att ta sig ur sängen å få på sig lite kläder och äta lite frukost innan man somnar om igen, tänk va en säng kan vara skön!

God natt & sov så gott!

Nej nu tar jag mig en alvedon och går och sover och hoppas på att  man mår lite bättre i morron!

Passande,

Det blev en kort arbetsdag för min del, så nu ligger jag nerbäddad i sängen å ja det säger väl allt johanna har gått och blivit SJUK eller a förkyld!!
som tur var  så va det min sista dag i köket så nu ska ja ladda om batterierna i min säng tillls det är dax igen fast då bara en dag!


vi är två mumsiga men knasiga trasdockor!


Rallybrudar.

Helgen har varit superlugn då jag legat i Fredricas soffa dunderförkyd och kollat idol och annat roligt på tv.

har även spenderat mina nätter hemma hos mamma brevid lillsyrran.

ja juste de ja, igår vart det en sväng till ikea för lite nya saker till hallen och vardagsrömme, så allt kom upp idag å det blev super brao!!

nu ska jag snart försöka avstyra samtalet på msn med tutten<3

för att sen hoppa in i duschen och sovaa så som jag mår nu och lär må lika kasst i morron lär ja   samla mig lite energi för att orka stå bland grytor och bläck!

God natt & sov så gott mina vänner och annat löst folk!

 

 


.............

Det äcklar mig att veta!


Äntligen...

fredag som jag har längtat efter denna dag men innan man får njuta fullt ut av sin ledighet i helgen ska jag snart bege mig till jobbet för sista dagen för denna vecka men slutar tidigt idag, ska nämligen in och röntga mitt knä men de är väl som förgjor för har inte ont längre så de lär väl inte visa något min vanliga otur.. men men bättre att få det på svart och vitt om att allt är ok!!

För övrigt vet jag inte riktigt vad man ska hitta på i helgen, blir väl en lugn helg om ingen liten själ vill hitt på nåt!
Nej på med skorna nu och ut i kylan!

tjingelingen =)


God natt & sov så gott!


Fundersam!


.......


Flygande korvar!

Har varit på jobbet som vanligt och idag va det korvstoganoff som stod på matlistan och allt gick bra till en början innan ja skulle starta maskinen för den gic kinte igång och klockan gick och jag blev mer stressad för varje minut som gick, men de problemet va så simpelt som att locket inte va ner taget så då funkar den inte, men sen gick allt bra och alla tyckte de va super gott!!
Sitter hemma nu och känner mig lite smått krasslig och även väldigt frussen av mig, de börjar verkligen närma sig vintern nu... BURRR
nej ska väl återgå till mitt tv tittande och sen sova lite!



UTLÅST!!

Ja de kan man säga att man är nycklen ligger på tvbänken innan för dörren? och jaa då kan man ju undra va den gör där och inte i min ficka???
Antagligen för att jag är så jävla glömsk och inte tänker innan man smäller igen dörren och kolla så allt är med...
NEJ SJÄLVKLART INTE!!
Så nu får man vänta snällt tills i morron bitti innan man kan få komma in till sitt hem för att hämta sakerna för att sen stressa iväg till jobbet rolig söndag enu roligare Måndag morron!!


Jag har Emelie abstinens!!!


Ensam mamma söker!

Min helg har varit väldigt oplanerad men väldigt rolig som vanligt..

I fredags blev det föst lite go middag hemma hos familjen sen över till Fredrica för lite idol my men kanske efter första reklamen fick vi nåt fnat om att vi skulle ut på mobergs, men vi va väldigt veliga fram och tillbaka för jag va trött F va trött och hon skulle även upp tidigt på Lördagen.
Men efter mycket om och men så beslöt vi oss om att åka in med kvart över 10 bussen å ja då fick vi bråttom, så F sprang in i duschen fort som fan för att sen springa hem till mig för att ja skulle kunna fixa mig så gått ja kunde på den lilla tiden..
Väl inna på mobergs va det inte så mkt folk men det vart även roligt för den korta tiden vi var där osv..
Hemma i Rimbo vid 02.00 och mörkrädd som ja är så gick jag med snabba steg hem, där hemma väntade mattias och massa vänner vi lyssna på musik och snacka massa skit det blev även en sväng vidare till Håsta men där vart det inte långvarigt om man säger så...
Kvällen slutade hemma hos David där man blev kvar till 07.00 sen blev det bums i säng..


Lördagen blev vldigt kort för mig jag vaknade väl upp vid halv 2 sen va det bara soffan som gällde hela dagen fram till middag sen blev det soffa igen och Johanna somnade gott i soffan vid 20.00 men vaknade upp en snabbis vid 22 för att kolla det sista på ps. i love u ja sen blev det sängen för natten!!

Idag har jag tagit det lugn hemma hos mamma i soffan har blivit massa repris tittande och godis ätande, hem en snabbis för att titta till kissen och hämta klääder, nu är jag tillbaka hos mamma har ätit potatisgratäng med helstekt rostbiff och till efterrätt hade micke slåt på stort och ''bakat'' äppelpaj!
sitter nu ´proppmätt och kollar på ensam mamma söker, ska väl hem sen och bara sova sova sova för  i morron ringer klockan igen kl. 06.00.



2008


Ligger i sängen å knaprar halstabletter och tycker synd om mig själv...

Ja det är precis det jag gör känt mig lite smått seg hela veckan men idag har det inte  varit bra alls har frysit snorat och halsen har börja värka och det tråkigaste av allt är att jag inte kan vara hemma och vila för finns inga andra vikarier som kan hoppa in i stället för mig bland alla grytor och lock så får väl ta tjuren i hornen och glatt jobba veckan ut innan helgen kommer..
Ska ta och tvätta bort sminket sen krypa tillbaka i den varma sängen och kolla på kungar av tylösand sen blir det sova för hela slanten!!


puss å godnatt!


dammtussarna under sängen är änglarnas små tofflor.

Ligger i sängen och knappar på datorn men funderar på att hoppa över det och gå in i duschen i stället för att sen försöka komma i säng men som vanligt så är det alltid något roligt på tv vid 22 tiden och ikväll börjar det tydligen något nytt program på trean bartenderskolan tror jag det hette så ska väl försöka slå ett öga och kolla vad det är för nåt..
Sen blire god nattt!!




Blåsig promenad

Fick en förfrågan via sms om ja ville träffa lilla bettis så ut med vinterjacka och hela kittet på en liten pratstunds promenad med hopp om att man inte skulle frysa med det gjorde man ju självklart blåser fan storm ute.. burr
sitter i soffan och kollar lite halvt på tv samtidigt som ja sitter här, ska snart få av mig sminket innan det är dax för sängen för upp tidigt är det som gäller i morron med för att återigen stå vi grytorna!

Tjingeling!



Det är nu det börjar

bli Mörkt när man går upp och när man kommer hem det är kallt och det blåser och nästan alla löven har fallit av grenarna. och ja snart är det vinter men förhoppningsvis lika snabbt sommar igen!!

Va i alla fall tillbaka till grytorna idag igen efter två dagars ledighet som innehöll massa smått och gott med vännerna!
och ja kanelbullens dag är det ju med och ingen bulle har man inte ätit inte ens fått känna doften av en nybakad sådan hmm....

En månad kvar!

Har varit vaken sen 12 idag och är fortfarande lika trött som i morse efter gårdagens roligheter i Norrtälje med mina vänner och annat skönt folk!

Sitter hos mamma nu och har ätit lite mat tidigare ikväll å klippt wildas hår, nu ligger jag i soffan och kollar på  ensam mamma söker och har ångest för en ny arbetsvecka som väntar framför mig, så i morgon är det tillbaks till grytorna som gäller!!


Lady!

Första veckan med jobb är nu avkarad och klockan är snart 00:00 och kom precis hem från Fredrica efter en lugn kväll med lite cider och idol tittande!
ska väl ta mig en macka och försöka fördriva tiden lite innan det är dax för sängen!!


RSS 2.0