Burburrr !!

usch nu går vi verkligen in mot hösten/vintern i morse va de frost ute och skit kallt nästan som man ville vända å gå hem igen å sätta på sig vinterjacka mössa å vantar. burrr...
jag är hemma nu i alla fall efter en liten kortare dag på praktiken hade så ont i huvudet så fick gå tidigare i dag skönt skönt. så nu sitter man invirad i ett täcke och små fryser, funderar på vad ma nska laga för middag usch har intgen lust och diska e sjukt tråkigt men men de måste väl göras men inte nu de orkar jag inte..
i kväll blir det väl idol och sen Andra Avenyn sen sängen.

puss



Söndag

idag hände inte så mycket, var ner och bokade tvättstugan så jag ska tvätta hela dagen värdelöst.
ska hem till mamma vid 17 då blir det söndagsmiddag som alla andra söndagar:)
ja mer vet ja inte va ja ska skriva händer inte så mycket mer i dag tyvärr..
puss





Shopping med lillsyrran!

klockan 8 i morse kommer wilda ock knackar på våran dörr, å ja hade självklart glömt att hon skulle komma så tidigt, men när hon kom satte ja på barnkanalen så ja kunde sova en halv timme extra låg väl å drog mig till tio sen va det bara att gå utt å göra sig i ordning för jag och wilda skulle med 11 bussen in till sthlm och shoppa lite:)
de vart lite skor ett par jeans en mascara å ett par trosor så nu e man 1000 kronor fattigare tyvärr:( men men får väl unna mig de här den månaden nu då. nu måste ja verkligen börja hålla i mina pengar men det går ju inte man hittar alltid nåt nytt man vill köpa å så... MEN JA SKA KLARA DET!!
efter sthlm åkte vi hem till mamma å grillade lite och åt god mat så har suttit där hela kvällen och ätit godis å kollat på tv.
är hemma nu ska snart sova är helt slut efter den här dagen!

Sov gott!!

Johanna





Fredag!

ÄNTLIGEN HELG!!

Idag har det varit en bra dag varit på praktiken hade jätte roligt idag, vi skratta åt allt jag å rebecca!

har väl gjort de vanliga idag gukat borden plockat disk osv.

fick sluta halv fem idag så de va skönt att komma hem i tid på en frdag!

nu är jag hemma jag har dammsugit lite och ätit mat, va tänkt att vi skulle kolla handboll idag med de skulle tydligen

va i norrtälje så skiter idet. Bettan kommer hit till mig istället vi ska väl inte göra så mycket snacka lite slit bara alltid

trevligt dock e ja jävligt trött, men men ja ska nog kunna vara lite social i alla fall=)

man vaknar väl till när idol börjar! nå som har skaffat sig någon favo???

ni får ha en undernar kväll!

puss&Kram  










Snart helg!

idag har det varit en seg dag allt har gått så himla långsamt tycker jag.
men de gick i alla fall bra på praktiken de blir ju roligare när den andra praktikanten är där för så har ma nju någon att snacka lite skit med! =)
men nu är ja i alla fall hemma har ätit lite mat ska se idol nu, ska göra rent hela katttoan efter.'
sen blir de väl bara duschen och vidare ner till sängen för att sova.
men de e skönt att de e helg i morgon=)


Onsdag!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på praktiken, kom en ny tjej idag dom hette Rebecca jätte trevlig var hon så i dag gick tiden snabbare när man hade någon att prata med!
mycket trevligt!!
sitter och funderar på om ja ska äta någon middag vet inte om jag orkar laga mat, får se:)
bettisplättis kommer hit till idol hon skulle tydligen ta med sig lite gott så vi ska väl smaska lite gött framför tv'n.
Annars händer det väl inte så mycket mer ska hoppa ner i sängen sen!

puss & Kram







Tråkigt inlägg..

Idag är jag hemma
óch är ledig från praktiken!
just nu sitter jag i skolan skulle ha pratat med läraren men hon är upptagen så får sitta å vänta, så passar på att slänga in ett litet inlägg..
ska åka hem senare å kolla om det finns nångon tid i tvättstugan idag, sen ska ja in till norrtälje igen för att gå på handledarkursen för att få börja övningsköra kul bara att man ska sitta där i 4 timmar å lyssna bara..
haha kollade på fruarna i går på trean Anna Anka är ju bara så jävla patetisk man blir bara förbanad när man kollar på henne värre människa finns ju fan inte..



Helgen!

Helgen har varit super mysig och trevlig!
i fredags åkte jag och älsklingen in till stockholm för att fira mattias pappas tjej som fyllde 40år.
vi åt på en mysig italiensk restaurang i Gamla stan efter det gick vi vidare till göta lejon för att kolla på boddy holly den var faktiskt mycket bättre än förväntat.
åkte sen vidare till rimbo för utgång sen blev det sängen!

Lördagen gick ja upp ungefär vid 11 gick ner och jobba sista timmen nere hos mamma.. sen åkte familen in till stockholm vi mötte upp moster och Annelie för att gå på bio. vi såg Flickan som lekte med elden! den var jätte bra den filmen med. dock har jag aldrig varit så kissnödig som jag var under bion satt å höll mig ungefär hela filmen som var 2tim och 10min. efter det åkte vi vidare till en tapas restaurang, sen vart de rimbo och hem till älsklingens pappa å firade Anika en gång till.. satt ute och prata lite skit.. sen var det hem vid 4 tiden på natten.

Söndag vart en dag hemma hos mamma med marry kay kalas då vi fick hålla på med huden!
efter det vart de söndags middag hemma hos mamma med och lite fika.

om man sammarfattar hela helgen så har jag haft en super helg!





Shopping!

Idag har jag haft en jätte mysig dag tillsammans med släckten å lillsyrran!
de börja med att jag och Wilda gick upp vid kvart över 8 kläde på oss och åt lite frukost, vi fick för oss att vi skulle åka in till sthlm bara så där.. så vi tog bussen in vid kvart över 9 och shoppade lite jeans och en t-shirt till mig och wildisen fick ett diadem=) käkade lite på mcdonalds innan vi åkte hem igen vid 13.00.. kom till rimbo vid 14.00 gick hem till lägenheten bytte kläder gick sen till bussen för att åka hem till mormor, träffade även Amanda på bussen=)
min moster och mamma kom till mormor sen vi käkade lite middag och fika lite så nu är man mätt igen..
Alltid lika kul att träffa moster å hennes tjej!

har precis kollat på idol funderar på att duscha så ja slipper gå upp så tidigt i morgon ska nämligen me moster å mormor till norrtälje mormor ska handla lite mat och så.. sen skulle vi vidare in till sthlm ja ska köpa ett par jeans som ja såg i dag men orkade inte testa dom så de ska vi göra i morgon en snabbis innan ja ska vidare å äta ute och gå på musikal med svärföräldrarna trevligt!!

god nattt!!

/ JOHANNA EHMER






Onsdag!

Igår fick jag fyra kattungar 3 svarta och 1 orange jätte söta!
men jag ska lämna bort mamman å bebisarna till en tjej som kan ta han om dom för har tyvärr inte den tiden:(
känns jätte tråkigt å lämna bort en katt man snart har haft i fyra år, men ja hoppas att hon och bebisarna kommer att få det bra i sitt nya hem, där dom kan få va i lugn och ro!

min kisse när hon va liten




idag ska jag bara vara hemma börjar bli förkyld som attan, hoppas det går över till helgen för hela helgen e uppbokad med musikal på fredag och bio och middag på lördag kul kul!
ska hem en sväng när pappa kommer och hämtar katterna som ska flytta till ett hem!
annars blir det bara lugna gatan..






Skolfoto

Idag var det skolfoto och jag som vanligt väljer kläder i sista sekund för att ja aldrig kan bestäma mig vad ja ska ha på mig...  men det fick bli klänning!
efter fotot gick jag å amanda ner på centum och kollade i affärer ja köpte en tröja, och Amanda köpte en fin tröja hon med!
sen bar det iväg till norrtäljetidningen för att Amanda skulle bli intervjuvad och fotat in för hennes födelsedag!
vi mötte även upp Paulina så käkade vi lite på landkrabban:)'
hemma nu har lagat lite lasange det blev jätte gott..
I morgon e de UM som gäller för min del!

  • God natt


Söndag!

Har precis vaknat sitter och kollar på alla idol repriser från veckan som varit!
ska snart äta jätte god frukost med Älsklingen!
idag blir det hem till mamma igen på middag trevligt!
man kan sammanfatta min helg genom att säga att de har varit en mamma helg den här helgen har inte gjort nåt annat än att varait hemma hos dom!

Imorgon är de skolfoto som gäller och jag har panik vet inte vad ja ska ha på mig eller hur mitt hår ska vara.
ÅÅ hatar sånt..

/johanna





Lördag!

Idag ringde klockan halv 10 då va det bara att gå upp och göra sig i ordning och traska vidare ner till djuraffären för att jobba till 13.00 efter det åkte ja hem en sväng till mamma men de va ingen hemma så a tog halv fyra bussen tillbaka till Rimbo, kom hem la mig i sängen och somnade en sväng sen vakna jag vid halv 6. då gick jag upp hade jätte tråkigt så ja åkte hem till mamma igen å käkade lite god mat och paj!
Nu sitter jag fortfarade hemma hos mamma och kollar på tv och pratar massa skit. Ska åka hem senare när älsklingen kommer och hämtar mig!!

ha det göttans!!!

/ Johanna Emma Margareta!







Fredag = HELG

Å nu är det äntligen helg efter en lång och trött vecka, det var även min sista dag nere i konferensen idag känns tråkigt för jag vill helldre vara där än på dom andra ställerna men men..
träffade även min moster hon va där på konferens i dag så¨det var kul=)
Har varit hemma hos mamma idag vi lagade tacos till middag, mickes pappa å hans tant kom på besök från falkenberg så de va kul å träffa dom.
Vi satt å prata lite å så sen blev det idol kolla även på kändisdjungeln.
sen bussen hem vid kvart i elva..
säger bara fy fan va äckligt det är å gå i mörkret å ja som är mörkrädd desutom ja höll på att skita på mig när ja gick på den mörka stigen man såg inte ett piss.. usch nu börjar det bli höst å mörkt och kallt:(

De verkar som att ja ska få kattungar snart min katt är smällfet å tuttarna är stora som hus, usch har  precis blivit av med dom andra hon fick i maj... men men man får väl skylla sig själv om man e så dum å inte steleriserar henne i tid..                                          NÅGON SOM VILL HA KATT??

 


nej ska nog gå och lägga mig och sova är jätte trött, ska upp å jobba med i morgon bitti lite mindre kul..
hade velat sova ut.

God natt!!










Otur

Har man mer OTUR än johanna emma margareta jag tror inte det faktiskt, just nu känns det som om de bara går åt pipvängen.
I tisdags tappade jag mitt busskort eller vart det nu är för de är spårlöst försvunnet.
och i dag sitter jag på bussen å så när ja kommer till gillinge då kommer ja på att ja har bytt väska men att jag inte har lagt över min skåpsnyckel till skåpet på praktiken. Så när ja kommer dit får dom knipsa upp mitt skåp hur kul e de lixom...
de e nda ja gör just nu är att lägger ut massa pengar på allt ja slarvar bort.
busskortet e 590 kronor så ja kommer bli 590 kronor fattigare känns ju sådär.
fan har inte tappat bort mitt busskort på alla tio åren jag har haft det i skolan, men nu sista året å tre veckor efter skolstart då försvinner det...
så jag är ingen glad johanna just nu:(

kollar i alla fall på idol nu fan vilka puckon det finns allså:P
i morgon är det fredag och helg gud va ja ska njuta av ledigheten.
för den här veckan kan ju ta sig någonstans...

/// Johanna Emma Margareta



DÅLIGT AV MIG!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte hunít elller haft orken till att sitta och blogga.
det har inte hänt så mycket i alla fall i mitt liv dom senste två dagarna..
var hemma hos mamma igår och åt middag och gick en långpromenad, åkte hem vid typ halv nio tänkte att jag och älsklingen skulle kolla på Baksmällan men vi somna som två grisar till filmen så det blir väl till att kolla på den idag om vi orkar!

Men innan allt det så måste ja sluta på praktiken först som är en hel evighet kvar tills ja slutar:( men men bara att stå ut.
får väl gå en promenad sen när ja kommer hem om jag orkar!

hej så länge!

pusspuss

Middag med familjen!

Sitter hemma hos mamma, Mikael och Wilda jag och älsklingen har precis blivit bjudna på en jätte god middag!Jag, älsklingen och Wilda va in en sväng till Norrtälje  å köpte lite snus sen åkte vi vidare ner till Rimbo för att hämta en film vi alla ska kolla på, de blev Wallander Skulden!
så det blir en mys kväll med film och godis mm.. mysigt!
Sen blir de till att åka hem för sängen väntar, är helt slut idag!

God natt


Fredag

Vaknade i morse å tänkte äntligen helg då man kan sova å göra vad man vill!
sitter nu bara å funderar på vad man ska göra i kväll antingen åka till Rånäs eller åka in till grönan..
men de lutar mot grönan just nu å sen kanske ja åker upp till Rånäs efter, då har man ju gjort båda =)
så blir alla nöjda och glada tillslut!
men de e så dyrt att ta taxi till rånäs så får se hur ja gör i alla fall..
dock e ja väldtigt party sugen så, vem vet!!!
aja känns som ja bara sitte å skriver strunt just nu vet inte va jag ska skriva,
så avslutar här!

Nu är man hemma efter en mysig kväll på grönan och Håkan!
sitter å väntar på att mattias ska komma hem vi skulle tydligen på kräftskiva klockan ett på natten!!
kan ju alltid vara trevligt!

God natt!


pjuss



Torsdag

Säger bara stressig dag, fan tror inte jag har gjort någe annat än att sprina om kring och göra olika saker hela tiden!
men heldre de än att bara sitta på arslet i 8 timmar å bara glo in i en skärm.
Men jag har inte tråkigt på dagarna de är jätte roligt faktiskt!
men man är trött som en gris när man kommer hem man orkar ju inte göra nåt..
i morgon är jag ledig kanske ska in en sväng till uppsala måste köpa nya kläder. å är inte i uppsala så ofta så fundra på att åka in dit å gå runt på stan.. nån som är sugen på att hänga med??

kom nysss hem från konsum sitter med min kopp te ska snart städa lite i badrummet kissen stökar ner så himla mycket! hmm.

har beslusångest in för i morgon ska man åka till Rånäs på 20års fest elller ska man in till Grönan??
men har ju morgon dagen att bestäma mig!!
får väl se i morgon va ja känner för helt enkelt!

ha de göttans!

 puss pusss


Onsdag

Gud va den här dagen har varit stressig har sprungit runt som ett djur på praktiken idag alltid va det nåt man skulle göraa. fick gå vid halv 4 idag i alla fall jag börjar trivas riktigt bra där nu dom e så himla söta i konferensen!
de som är tråkigt är att de e sista veckan i konferensen sen går det över till restaurangen, tror faktiskt att konferens är mer min grej än restaurang å servering!
men men bara att stå ut med dom sista veckorna!
har även frågat om vissa lediga dagar nu framöver, man får väl sträva efter dom!
kom precis hem från fotbollen Rimbo - Rånäs spelade nere vid arkadien så ja älsklinen, seb och dns va ner en sväng!
Rimbo vann!!
nej  nu ska ja tvätta bort sminket å det!

sov gott puss Johanna!!



Tisdag!

Nu sitter ja på praktikplatsen ingen har kommit än kommer inte fören halv nio. känns ju lagom kul å sitta här själv hade ja ju oxå kunnat komma sena´re idag men inte de nej..
jag är så trött på mornarna usch vill bara ha helg så man får sova igen!
idag händer väl de vanliga plocka lite disk osv.
nu har jag precis ätit lunch här på praktiken sitter å väntar på att konferensgästerna ska komma som ska ha fika.
det har varit jätte lugnt hela dagen. så ska sluta vid 15.30 tiden i dag!
sen ska ja bara hem och ta de lugnt!



Ha det bra!
pusspuss

RSS 2.0