Jag älskar dig!

Jag saknar att få hålla om dig, jag saknar att få sova med dig, saknar att få komma hem till den man älskar, saknar ditt underbara skratt å ditt leende, jag saknar att få höra din röst, få höra alla underbara ord man engång fick höra, jag saknar hela dig mattias!
Jag älskar dig<3




Ska livet verkligen kännas såhär??

</3


Glad alla <3ans dag alla vänner!


Väntan väntan å åter väntan!

Varför ska allting ta sin tid, varför ska allt bara gå så segt, varför bara inge ge mig ett svar??

sitter på jobbet i alla fall trött å har ont i mitt knä, inte mkt kunder alls som visats sig nu på förmiddagen men de eror väl på detta skit väder som börjar komma in för att stanna för kvällen å natten...
hade tänkt att åka in å handla lite presenter idag men nej tror ja hoppar de faktiskt, har även tagit tag i å mailat en tjej om mitt hår så nu e de bara att samla ihop 1500kr sen e mitt hår precis som ja vill ha det (:
va även in och beställde min telefon i går så nästa vecka ska ja åka in och hämta den!

Åh vipps så blev min dag hel plötsligt väldigt bra, fick nyss ett telefonsamtal från tutten min som fråga om ja ville hoppa in på dagis i morron mellan 07.30-15.00 så i morron blir de dagis hela dagen!!
wihoo!!





''Om gud hade bestämt att dom skulle dö, så tycker inte ja att du ska jobba åt honom längre''

Jaa här va de inte så många nya inlägg här inte ser jag....

Men man kanske ska förska komma igång igen med skrivandet så man får skriva av sig lite när man känner för det, för det är ju inte alltid man har någon man kan prata med när man känner för det.

Idag har det varit en sån där vanlig arbetsdag på jobbet, har även sökt lite jobb idag som ja hoppas får svar på så fort som möjligt, för ska man flytta behöver man pengar.. japp ni hörde.... =)
Snart blir det lite middag å tror inte att kafferepet som alltid är på kvällarna med min vän, ja riktiga kaffekärringar!!


Mycket har hänt, å mycker kommer att hända!!!!

Sjukstugan!

Morronen började med att ja vakna med världens halsont å hosta som vanligt men upp slänga på sig kläder å ett nytt face för att halka sig ner till jobbet, men blev inte så långvarig därnere, åkte hem igen för att ta hand om en sjuk lillfuffa som kommer från skolan å spytt..
vi satte oss i soffan å kolla på tv men dröjde inte länge innan de va dax igen å soffan golvet osv va nerspytt, va bara för mig att torka upp allt å stoppa sjuklingen i säng..
Så där har hon legat nu i två timmar om inte mer å sovit med en hink nedanför sängen.
Jag har plockat lite här hemma å slängt i en maskin tvätt så nu e de bara dammsugning kvar sen e det äntligen helg fint!!
nej nu ska ja ta å göra mig lite lunch innan ja hoppar in i duschen för att sedan ge mig ner till den berömda glasbanken!!

ha  de gött!!




RSS 2.0