D.

Gud va mysigt det skulle vara med ett varmt skumbad med massa levande ljus och bra musik i bakgrunden!
Ptja drömma kan man ju alltid göra men en annan får stappla in i sin kalla dusch å ja jag får väl tänka att skummet från tvålen är det skum som ska va i badkaret,lampan får väl va mina levande ljus och tvn min musik.
Vem vet det kanske blir samma känsla eller INTE!!


Now I'm tryin' to forget you

Har fullt upp nu på dagarna då jag står och lagar mat hela dagarna till alla barnen, så man är helt slut när man kommer hem orkar lixom inte göra nåt speciellt på eftermiddagarna...
Men har i alla fall hunigt att vara med min vän Fredrica eller a det har blivit en vana nu på vardagarna kl 20.00 i hennes soffa och idol, och idag var ja så där lite extra trött för låg uppe för att kolla om min vän gick vidare i idol i går och det gjorde han =) GLAD!!!

nej det känns som att det här inlägget inte kom någon vart blev mest pannkaka av allt så nu går jag och lägger mig för i morrn ringer kl 05:30 men det lär ju bli några pauser innan man stiger upp å får så där lagom fart sen!!!!

God natt!!











Now I'm tryin' to forget you

Har fullt upp nu på dagarna då jag står och lagar mat hela dagarna till alla barnen, så man är helt slut när man kommer hem orkar lixom inte göra nåt speciellt på eftermiddagarna...
Men har i alla fall hunigt att vara med min vän Fredrica eller a det har blivit en vana nu på vardagarna kl 20.00 i hennes soffa och idol, och idag var ja så där lite extra trött för låg uppe för att kolla om min vän gick vidare i idol i går och det gjorde han =) GLAD!!!

nej det känns som att det här inlägget inte kom någon vart blev mest pannkaka av allt så nu går jag och lägger mig för i morrn ringer kl 05:30 men det lär ju bli några pauser innan man stiger upp å får så där lagom fart sen!!!!

God natt!!











=)

Håller tummarna på att du går vidare ytterligare en kväll och att man får se mer av dig min vän!

God morgon!

Sitter här tröttare och nervösare än vanligt, ska snart ta mig ner till centrum och möta upp mamma för att få lite skjus till mitt vikariat jobb är även första dagen..
man får väl be till gud eller nåt för att det ska gå så bra som möjligt!!

Kommer nog alltid att känna så!


Efter mycket om och men....

Så kom jag iväg in till Norrtälje då planerna va att vi alla skulle till GST men där va det 20 så in i bilen och vidare till Mobergs å väl i kön när det typ var vår tur att gå in då får vi veta att det även är 20 som gäller där med.. Happ va gör man då tänkte vi fanns ju lixom inge att göra, men efter lite prat mellan vakt å chef så kom alla till slut in!
väl där inne så blev det dans å dricka för hela slanten och hade lika roligt som vanligt!
kanske ska köra ut gång på helgerna som en vana?? vem vet!!


Vi måste boka 3 November nu!!

En kopp kaffe å dryga kunder

Sitter nu här i butiken och har om några timmar jobbat mitt sista pass för ett tag framöver, för på Måndag väntas det nya utmaningar i en månad framöver det ska bli roligt och spännande!
ska väl snart försöka få i mig lite lunch men vet inte riktigt vad jag ska äta svårt det där ibland. Hmm..!!

Akta dig..

Hämnden är ljuv lilla du!

??????

Vill bort här ifrån , vill bort från alla problem varför kan man bara inte få ha det bra någon gång?

Mobergs

Hemma efter en super rolig kväll med min vänner på mobergs, nu är jag hemma lagom glad och har precis fått i mig lite natte mat så nu ska ja ta mig in till badrummet för bortagning av smink sen kommer jag nog somna som en stock.

tack och hej!

But for the grace of God

vilken gullig mormor man har, här sitter jag på jobbet å då kommer mormor in med lite mat å fruktsallad.

JÄTTE GOTT!!

Ska jobba klart mitt arbetspass sen hem till mamma och avnjuta en super god middag vi ska nämligen äta fondue med massa plock och gott till, sen blir det nog en sväng till F för ett glas vin och slut audition =)





En dag på jobbet!

Sitter på jobbet och gör precis ingenting det är inga kunder och allt i butiken är redan klart för veckan jag och Marion är effektiva så vi blev klara med allt igår, alla akvarium är klara hyllorna är dammade och allt skräp är ute  så ja det är mest dötid här nere nu =/
Ska väl försöka få i mig lite lunch snart sen hålla hoppet uppe att det kanske kommer nån liten själv som vill handla!

...... ?

HAR INGET ATT SÄGA!



Efter en dag lördag med skoj!

så är det Söndag och man mår som man förtjänar idag!




Tre apor och trevligt sällskap!

sitter hemma hos mamma nu efter en kort men en trevlig kväll hemma hos Fredrica hennes sköna kusin å F's mamma som vanligt vart det även tre apor som sällskapa med oss men det är en lång dag i morron med båt åkande och massa trevligt sällskap så nu tackar jag för mig och säger god natt!!


Sunny day!

Vakna upp av att solen skiner och himlen är oskyldigt blå så det får bli kjol idag och hopp om att solen stannar kvar annars blir det kallt för mig :P
har i alla fall klätt på mig och fått i mig lite frukost ska väl ta mig in till badrummet och fixa et sista sen blir det jobb fram till halv 3 kanske.



Dejting!

Massagen var underbart ljuvlig låg och njöt i hela 60 min men är lagom mör i kroppen nu.
Det var inte det lättaste att jobba efter men det gick fick upp alla varor som kommit och prismärkte dom och pyssla lite så nu är det fint.
Är nu hos mamma har precis ätit lite mat å hjälpt moster med kontaktannons på mötesplatsen ska väl ta mina ben och vandra vidare till F snart för lite Idol tittande sen hem och döö i sängen med min goffe till kisse!



God natt !!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ner i säng och försöka sova så gott jag kan!!

Nytt inlägg

Har precis duschat lillen och satt på henne lite pyjamas vi ska väl sätta oss och kolla lite tv innan hon ska hoppa i säng och jag ska vandra vidare till Fredrica för att kolla på idol och idag får man även se Chris de ska bli jätte roligt =)
mätt som en plätt är jag med efter all mat jag slängt i mig till middag, och va ja hörde innan ja och wilda smet från F va att hon skulle bjuda på kaka när Idol va å huvaligen hur ska ja orka det men det är klart kaka går ju alltid ner i magen!!


=)

Vilka underbara vänner man har, här sitter man på jobbet och gör i stortsätt ingenting så kommer Emelie och josse in med lite presenter från Magaluf en jätte söt tröja å ett armband fick jag.. Tack så mycket =)
haha sen fick ja även nya glas, ja ni är väl för härliga vi får väl ta oss något glas i dom nya fina glasen snart!
nej nu ska jag ut och lasta in lite hundmat i frysen sen vandra hem till Fredrica eller först en sväng till mamma vi får se de är ju inte så långt i mellan!

Tudelu!


irri!

Natten har varit rena katastrofen vaknat hela tiden vridit mig fram och tillbaka det är trångt och jag drömmer som vanligt när ska dettta gå över för ja blir galen..
har i alla fall lycktas komma upp halv 9 och är i stortsätt klar för jobb men orkar inte riktigt gå ner än!

Tudilu!

Sitter på jobbet och gör faktiskt inget justt nu eller jo jag sitter vid datorn å pratar med Emelie som äntligen efteren vecka kommer hit för att träffa lilla mig, innan allt detta slapp har jag betällt lite mat tills morgondagens leverens har även fått i mig lite lunch då det blev ost och skink paj!
ska väl snart börja packa ihop mina saker för i dag eller aa de är väl en timme kvar men endå det brukar gå fort!




Drömmar!

har i stortsätt drömt hela natten och morgonen och det var verkligen sjuka saker, men nu är jag vaken i alla fall fick nyss i mig lite frukost ska väl ta och göra det sista innan jag smiter iväg ner till jobbet å justa den sista veckan i September ska jag hoppa in som vikarie i ett skolkök och laga lite mat, Så det ska faktiskt bli roligt.!



6/9-10

Idag har det varit en väldigt seg dag på jobbet då det inte hände så mycket, fick lite besök av bettan ett tag alltid trevligt med sällskap!
hem efter jobbet för att städa upp i lägenheten så nu är det fint igen, skulle behöva tvätta såg jag men det får bli en annan dag..
Är nu hos mamma har även snott till mig lite middag å godis ska väl försöka röra mig hem snart men ska nog kolla klart på ullared först..


Söndag!



 


Kortfattat!

Min helg har varit super lugn har faktiskt taget inte gjort ett skit, har bara varit med F och kollat tv osv!

Händelserik dag!

En lång förmiddag med poliser och kriminaltekniker...


Nya Laila Bagge!

Skulle ta en tripp till Uppsala för att köpa köksbord och stolar, men rätt som de är så ringer telefonen min och då va de frissan så nu blev det ändrade planer, så snart sitter jag och plågar mig i stolen med en mössa på huvudet..!!

Och ja nu är jag hemma igen efter en tid i stolen hos bästa milla som gjorde håret bra eller ja alltid lika bra som vanligt, som sagt är ja super nöjd.
Efter frissan blev det hem till mamma slänga i sig lite hamburgare med bröd sen vidare till F för att lämna gurkan ja låna i måndags stanna även för att kolla på fångarna på fortet!
nu är jag hemma och har varvat ner lite ska väl ta mig in till badrummet för att ladda in för natten..

GOD NATT!

Dr.

Har nu under förmiddagen varit hos läkaren men han vérkade inte så där väldigt kunnig, hmm typiskt vik läkare...
Men fick i alla fall min vilja igenom så nu väntar jag bara på att mina två remiser ska pluppa ner i brevlådan så vi kan få ett avslut på detta lidande..
Sitter nu på jobbet och är hur hungrig som helst och regnet smatrar ner på taket och jag är själv =( får väl hålla mig tills ja slutar innan ja får i mig lite lunch!

Tjingeling!

God morron!

Idag ska jag äntligen få gå till frabror Dr och kolla upp mitt knä för jag står snart inte ut med det, innan det ska jag jobba en liten stund sen tillbaka efter Dr.
ska väl göra iordning min frukost snart och ta mig ner till dom andra där nere!

jag tänker på dig min bror!

RSS 2.0