Glass med strössel och kolasås

Kom precis hem efter en långis med vovarna och Fredrica, kände att jag var hungrig eller kanske bara sugen på något så de fick bli lite glass me strössel å kolasås hur länge sen som helst man åt sånt..
men kanske ska ta å äta nåt nyttigare ¨så man håller sig till i morron!
Snart kommer mamma äntligen hem så i morron får jag träffa dom och mysa lite =D

Baby i miss you!!








monligt

Jaha va är nu detta ingen sol när man vaknar, men det kan vara rätt skönt att de e lite svalare dag ska ju ändå bara jobba.
ska vänta lite till tills hundmaten har tinat upp sen blir det en promenad med dom, sen hem och duscha efter blir det jobb!!


Rosa tuttar

Nu har jag och Mattias varit ute på en liten kvällsrunda för att rasta vovarna som håller på att gå under gjorden av värmeslag.
Kvällen har varit mysig med alla som varit här, ätit lite tårta kollat fotboll och öppnat presenter = D
nu ska jag väl snart tvätta bort sminket å sen blir det nog sängen är ganska trött efter dagens händelser.




VARMT!!!!!

ja tror ja går och gräver ner mig snart det är ju så jävla varmt, ja jag vet man ska inte klaga men när det lixom är 30 grader i skuggan på våran mätare å lika så inomhus då är det fan inte roligt längre har även två flåsande hundar här brevid mig..
nog prat om vädret!!

Har precis ätit lite hemmagjord pizza med massa göttans på.. mmmm :)
väntar nu på lite folk som ska komma och fira mattias dom borde komma när som föresten..'
Tårtan ja beställde blev skit bra kommer bild på den sen!!
nej nu ska ja städa undan middagen lite snabbt.

tjingeling!!

Grattis på födelsedagen ♥


Nyhetsmorgon!

God morgon!'

Sitter nu här efter att ha bytt kläder ett antal gånger, har fått i mig lite frukost och kollar på nyheterna!
Idag på förmiddagen är det jobb som gäller efter det blir det lite ärenden som ska uträttas innan det bär av hem för att laga lite mat och fixa lite fika innan mattias mamma och dom kommer, det är nämligen mattias födelsedag idag :)
NEJ nu ska ja sminka min och fixa håret!

Du kan spara dina kyssar till någon annan!

jaa nu sitter man här sent uppe igen fast man ska upp rätt så tidigt för att smita iväg till jobbet och i morron kommer även mina små gulligrisar och ska bo hos mig i några dagar myspys må ja säga =)
nej nu har ja satt mobilen på laddaren och på ringning kanske dax att krypa till kojs verkar inte bli så mycket roligare än såhär..

puss och god natt!!




coco bay

Idag vart det en liten tripp in till stóckholm med Emelie för lite shopping av födelsedags present och även lite till mig själv med, så nu har jag äntligen fått sommarens första långklänning in i min kläkammare och de gillas starkt vart även en ny bikini..
får se om de kommer in bilder senare i kväll..
Efter en het förmidag inne i sthlm var det bara att gå vidare för lite arbete och man kan ju säga att poolen lockade mer en att sitta inne men får väl ta poolen när ja e ledig.
Jobbet gick ialla fall bra och nu e ja hemma, har precis fått i mig lite wook å nu ska ja lägga mig och kolla på               '' hem till gården'' avsnitt ja missat.




                         

 


00:55

och johanna är pigg som en mört som vanligt ALLTID lika roligt att vända på dygnet speciellt nu när man ska upp och jobba 3 dagar den här veckan men man får väl hoppas på att ja är lika morron pigg som kvällspigg!
satt just och kolla väderleken å roligt att man ska jobba när de sk bli typ 25 grader och sol då vill ja ju ligga vid poolen hela dagen men men..



Break up !

sitter nu i soffan proppmätt efter  middagen men endå sugen på något gott, men det klart att de inte ska finnas nåt hemma när man vill ha nåt så jag fick skrapa ihop något så det blev en smoothie i stället.
så nu blir det den och break up på trean!!


Vattenmelon och banan

har åter igen haft en mysig dag med massa sol och bad har även bättrat på brännan en aning!
vart en liten tripp till mormor efteråt då de bjöds på lite mat och kolla på vm tyskland - england man har ju en sport galen mormor må ja säga hehe :)
nu e ja i alla fall hemma och har tänt igång grillen och nu ligger köttet på till det blir det en go sallad och majskolv!!


En solig söndag!

nyss upp kommmen ur sängen och solen lyser för fullt vilket är helt UNDERART!
väntar på att lilla fredrica ska svara på mitt mess sen blir det en dag vid poolen för oss två!
ja så länge får ja väl smörja in mig hitta lite passande kläder och äta lite frukost..


Ingen glass???

precis hem kommen efter att ha vart i täby för lite bio tittande, det blev den nya beck - Levande begravd kan ju säga att det är den bästa beck jag har sett, man hoppade till fint några gånger.'
Sen skulle vi stanna och köpa glas på mc  donalds  men nej nej då har dom ingen glass vafan klart mc ska ha glass men inte det nej, så det fick bli en cola i stället....'

sommartider hej hej !!!

Midsommar är nu över och nu är det midsommardagen!'
kvällen igår med mina flickor va mysig vi satt ute på bakgården min och grillla, spelade kubb, lyssnade på musik och snacka masssa skit.
Och vi får ju självklart inte glömma vår gemensamma hobby nämligen 7:an som gick på var igår, det har lixom blivit som ett måste när vi ses!!  =D

ja och nu är stora frågan??

- Vad händer i kväll??
- Ja bra fråga, någon som vill hitt på nåt kanske bara ta en film kväll eller en bio kanske??
- Hör av er !!

och tjejer glöm inte att vi inte kommit upp i det stadiet än, men va gör det vi är ju bäst i alla fall * ler *

puss!!

Glad midsommar!

Klockan är nu strax efter 13.00 och ja är klar med allt köttet ligger i marinad och gottar till sig kläderna är bestämda.
Nu fattas bara duschen och den första kalla cidern i handen och gott sällskap så är middsommar räddad till 100%


Nu kom ida och Emelie alltid lika tidiga, men ack alltid lika trevligt!!

får se om ja kanske uppdaterar mer fram mot eftermiddagen/ kvällen

annars får alla ha en riktig glad midsommar !!




Förrvirad

När ska du börja förstå att du sårar mig när du gör så här mot mig du tänker ju inte ens längre på va du säger när du öppnar din mun och det är faktiskt dina ord som sårar mig mest.¨
Jag orkar inte gå runt och vara ledsen hela tiden vill bara fly härifrån men kan ändå inte göra det för att ja inte kan släppa allt som varit bra en gång i tiden, man hoppas att det kan bli så igen men jag har börjat inse att man inte alltid ska hoppas för mycket för ¨då blir man bara besviken i slutet.
va men en gör så tror jag att det aldrig kommer bli som det var förut, men man ska aldrig säga aldrig
en sak vet jag att man måste gå halva vägen var för att man ska lyckas!





Mys dag!

Har haft en super mysig dag vid poolen med massa sol och bad med Fredrica och soso!
Kom väl därifån vid 3 tide då jag åkte å handla det so behövs tills i morron så som grillkol och tändvetska och mat till mig själv!
Städat och fixat hemma med men blev inte riktigt klar för somnade en stundi sängen men de är bara golven kvar så de går fort!
nu vet ja inte va jag ska göra, någon som vill hitta på nåt så hör a er!




Poolen

Sitter nu hos Fredrica skasnart bege ossner till poolen för lite sol och bad.
efter det blir det mathandling och städning somstår på schematför i morron ärdet somsagt Midsommarafton!!
och det ser ut som att vi har vädret på vår sida även i morron, wiie =)

ha en mysig dag isolen!!

Har precis tagit en varm och behövlig dusch efter allt badande och alla oljor och salvor man smort in sig med idag, så nu luktar jag gott igen!!
sitter här nu me en skål yoghurt och flingor och kollar på two on the half men tror det blir sängen snart för ska upp ganska tidig för att bege mig till poolen med fredrica i morron på förmiddagen mellan 11-12 igen för att sola och bada hel dagen lång med lite picknick.. ,Mys!!


puss och god natt!!

Sex and the city

ligger här  med kissen min i soffan och kollar på sex and the city tillsammans, funderar på att ta något att äta innan ja ska bege mig in i duschen för att få bort all klor så kanske man känner sig lite fräshare än va man gör nu!



I wanna be a billionaire so fricking bad!


Färjan

Sitter och kollar på färjan och känner fan va roligt det är att åka båt, jag trivs verkligen på en båt man har alltid lika roligt man träffar alltid nytt folk och massa minnen som man har kvar från alla dessa olika båtar!!

åå ja vill åka nu!!

Fräknar och en gyllenbrun färg på kroppen

Har varit hemma nu ett tag efter en super mysig dag med Emelie och Fredrica vis poolen med massa sol och bad, kan ju säga att det inte var så speciellt varmt i poolen men när man väl var i så var det riktigt skönt att få svalka av sig lite från den glö heta solen.
ÅÅ vädret är så underbart nu och ser ut som att det blir en till dag framför poolen med flickorna i morron med för att bättra på fräknarna och den gyllenbruna färgen ett litet snepp extra till midsommar!
när man väl nämner midsommar så här då blir man väldigt sugen på att tjuvstarta idag med lite dricka och mys i Norrtälje eller hemma!

nej nu ska ja gå och laga lite mat och kanske ta tag i disken som ligger och väntar så snällt och fint!!


Med en gurka i min hand

vaknade upp kvart i 7 av att telefonen ringde och jag skulle upp för att åka med mamma till jobbet och hjälpa henne i köket med att skära grönsaker.
Klar vid åtta jag och Mikael åkte vidare till coop för att handla det dom skulle ha med sig till Danmark sen vidare hem.
Så nu e jag hemma har precis smällt i mig en go frukost, ska snart smörja in mig för att sedan sätta på mig bikinin för att sen åka till mormor hämta nyckel till poolen, möta tutten sen blir de sol och bad ja hur länge det blir vet ja ej men ett tag i alla fall för sen kommer Phi - Phi lite senare skulle ja tro:D

de skullle behövas städas hemma med men det får väl väntas tills ikväll eller i morron för på fredag ska det vara tipp topp för då kommer brudarna hit och antaratt man måste springa upp lite då och då så då måste det ju vara fint :)
för på MIDSOMMAR vill man jui inte städa !!


Poolen




Vet ej vad ja ska skriva...


NERVÖS!!

,

G o d m o r g o n !

Har precis klivit ur sängen klätt på mig lite kläder och ätit frukost, nu sitter ja och kollar på tv och ska snart göra mig i ordning innan jag ska iväg på arbetsintervjun efter det blir det jobbet...

Kl. 23.05

och jag har super tråkigt och är hungrig så funderar på att gå å göra mig en go baguette me massa mumma på :)
har kollat på prinsessan och grodan innan detta inlägg den var faktiskt bra, grodorna är ju bara för söta måste ja ju säga!!


TACK!

Underbara Ida för hjälpen super nöjd<3

MIDSOMMAR

kommer bli en super mysig midsommar med lite kubb musik grillning på bakgården med vännerna!




hjärter 5

Varit en super mysig dag med flickorna idag, först vart det lite lunch på pelikan sen en runda på stan innan vi gick ner till parken och spela kort och åt godis..
Vart även en till sväng på stan efter parken med då fick ja med mig en bh hem som va på rea och jaa nu e ja hemma igen.
Har ätit lite middag och nu som bestod av grillad kyckling potatis sallad och sallad, ska lägga mig i soffan och dö nu och försöka slå på en film!


Måndag morron.....

Och det är fortfarande dåligt väder ute och ja vaknar upp med inte de allraste goa humöret, men det kommer nog ändras när jag träffar flickorna i Norrtälje för en liten fika och de lär ju bli en del snack med =)
har i alla fall fått i mig lite frukost precis så nu blir det sminkning som står på schemat, för att sen vandra vidare till bussen!

Juste har glömt att säga att på tisdag ska jag på arbetsintervju kl 13.00


Glocken

precis hemkommen efter en timmes långpromenad med mamma moster å alla vovarna, ligger  nu i sängen och dricker glocken direkt ur tetran och börjar känna mig lite smått sugen på nånting kanske ska man ta sig in  köket å kolla efter om det finns nåt!!



Datumet 20/6

kommer inte bli densamma som den var för 2år sen, inte heller midsommar för 2år sen.



MUCK OCH RIDHJÄLMAR!



KRYSSNINGEN var den bästa, hade så jäkla roligt från början till slut!





Home!

nu ´är jag hemma efter jobbet, ska försöka börja packa nu och se om ja hinner duscha annars gör ja det på båten i stället för börjar känna mig lite smått stressad men vet inte riktigt varför..
nej nu har ja inte tid med dennna dumburk nu ska det packas sen försöka få i mig lite mat!




TRÖTT

ja fick ett samtal från min mamma nyss där hon frågade om  ja kunde ner och öppna och jobba i affären idag från kl 10.00 för att maggan var sjuk!!!! 
och det slår ju aldrig fel att varje gång ja ska göra nåt eller att ja ska bort, så är det någe fel...........................................

så ja de är väl bara att gå ner och se glad ut fram till 12 då ja ska hem och försöka packa ihop nånting bra och även hoppa in i duschen..

nej nu ska ja vandra mig uppåt å klä på mig!!

hej hej


00:45

Är klockan nu óch jag har inge vettit för mig den här kvällen heller, så ja satte mig och sökte lite jobb nyss så nu får vi väl hålla tummara på att någon hör av sig till lilla mig.
Min väska har fortfarande inte kommit kram å inga kläder hittade men de får väl bli i morron då!
ikväll tänkte ja faktiskt försöka att inte komma isäng vid 05.00 tiden som det blivit alla andra nätter, kan tänka mig att de blir sent i morron då måste man ju vara utvilad..

Vätrinären och vitlöksbröd

Hemma efter en timmes väntande hoss vätrinären, sitter nu och väntar på vitlöksbröden ja precis slängt in i ugnen samtidigt går mitt huvud i varv för vet fortfarande inte vad ja ska packa med mig tills i morron, Emelie har gett mig några tips men känner jag mig rätt blir det en hel resväska som får följa med mig ombord ut i havs:)
men som sagt Sjömanslivet ska börjas i tid eller hur hanna ;)
nej nu ska ja gå och gräva lite i garderoben och se va ja kan få fram för roligt innan ägg klockan ringer å vitlökbröden är klara!!!


Taggad till max!!

Jag satt hemma idag och kände att ja håller på att ruttna både utefrån och in, finns ju inget att göra på dagarna vädret är ju inte så där jätte roligt...
Så ja tog sakerna i egna händer och börja kolla kryssning, och det hitta jag så åker iväg i morron med Galaxy tar även med mig Emelie och Josse =)
Men nu är problemet va man ska ha på sig och va man mer ska packa ner för att allt ska bli 100 %-

Nej nu ska ja snart sätta på mig skorna och ta med mig bliss för att gå ner till mamma hos vätrinären..

tjenare<3


take it or leave it

,


Jag är super sugen på popcorn


Mörka moln blir till ljusa!

Idag har det inte hänt så mycket, sov till klockan ringde vid 12 låg då och sega till 14 då jag tog mig en dusch
det var behövligt!!!
Efter det vart det en sväng ner på byn för att träffa bettis och snacka massa skit innan hon skulle hem, stötte även på Amanda =)


Har varit hos mamma då det bjöds på färskpotatis köttbullar med gräddsås och lingonsylt, efter det blev det en liten sväng med vovisarna och nu e ja äntligen hemma,
Men inte så länge till för kl 21 ska ja möta upp Fredrica vid stinsen för att gå en mysig kvällspromenad.
Nu plingar Fredrica att vi ska gå redan nu. så höres senare =)


puss

vem kan det vara??


Hitta denna lilla fina tex på mitt skrivbord på datorn, man kan ju undra vem som ligger bakom detta..
hmm.. kan det kanske vara lilla tutten '' Emelie'' som har sparat denna???
men tänk att såna små saker kan göra en glad och full i skratt, det är ju ändå bara en sketen text men den har minnen med sig!!

Saknar er alla!!

kl. är nu 04.42 och vi är nu inne på tisdag!

tror de e dax att sova nu, god natt!!

dålig uppdatering, jag vet!

Ja som sagt har inte skrivit något på ett litet tag men har inte vetat va ja ska skriva, eller har inte haft någon lust alls till något!!

Jag har i alla fall haft en ganska skön dag med massa prat med vänner!
kom nyss hem efter en mysig kvällspromenad med min lille vän Fredrica  och har fått i mig lite att äta.
så just nu rullar Sex and the city på min tv, men vet inte om ja kollar så mkt sitter mest och pratar med mina underbaringar på msn och känner att jag bara vill åka här ifrån och hitta på någe roligt...

å jag vet faktiskt inte va ja mer ska skriva, känns som att man bara skriver för att så nu ger jag upp och återgår till msn!!

puss och godnatt

STUDENTEN!!!

Snart är det dax för lite champange frukost med klassen, efter det väntas en härlig frukost buffe.
Ja sen är det STUDENTEN som gäller!!!


FÖR JA HAR TAGIT STUDENTEN FÖR JA HAR TAGIT STUDENTEN FÖR JA HAR TAGIT STUDENTEN,
FYFAN VA JAG ÄR BRA!!
ELLER JA KLOCKAN HALV 12 HAR JAG GJORT DET

DET ÄR I MORRON DET HÄNDER!!!!

Ja som sagt det är i morron det händer, då lilla jag tar studenten går ut skolan får mina slutbeyg och kommer aldrig mer sitta med ett prov eller gå på tråkiga lektioner.
Det var inte länge sen man började 1an då man var jätte nervös och tänkte hur ska detta gå, nu är jag är tre år senare å då är det dax för det alla har gått och väntat på STUDENTEN!!
kan säga att ja inte alls är lung är super nervös med världens pirr i magen, jag vill bara stå där nu nu nu och bara ha så underbart roligt med alla en sista gång.
Vem vet när man ser dom andra i klassen nästa gång, man är ju så van me att se dom varje dag mån-fre men nu vet man aldrig när det sker.

Så i morrron ska jag ta vara på tiden med er alla i klassen, för jag kommer att sakna er oerhört mycket efter detta.
jag hoppas verkligen vi får en toppen dag tillsammans i morgon!!
och klassen glöm ej bort mig!!


Grattis till studenten gumman!!

För hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten, för hon har tagit


STUDENTEN


FYFAN VA HON ÄR BRA!


Grattis världens bästa gumma till din stora dag<3

 

 

Ja som sagt idag tar min underbara vän studenten och det ska firas med dunder och brak.

Blir en sväng till henne vid tolv tiden för att senare kl 2 se när hon tar studenten.

senare bär det av hem till henne för att fira<3


OLW

Nu har jag fått en liten förtidig studentpresent av mormor, fick välja ut själv å det blev ett jätte fint silver halsband!
blev lite mathandling och även pakethämtning igen från ABC gruppen dock fick ja en tröja ja inte ens beställt men det tackar vi för, gratis är gott!!
Har försökt hitta nåt till min vän bettan som tar studenten i morron, men finns ju inte ett skit i rimbo så det får bli en tripp till norrtälje i morron en snabbis innan det bär av till henne..
Det runt halsen är klart i alla fall:D
somnade gott i soffan efter maten när dennis kom, nu sitter vi och kollar på tv å äter lite chips!




Sista måndagen i skolan

man sitter nu i skolan men blandade känslor, det är sista måndagen ja kommer att sitta här.
Jag är hlet själv inte en enda själ från min klass som är här, så va ska man göra nu då??
 vänta på lunchen eller ska man kanske ta bussen hem i stället?
Vet i alla fall att ja ska möta upp mormor senare, för att  kolla på ett halsband till mig som jag ska ha till studenten.



STHLM

Har precis vaknat och känner mig inte så där jätte pigg faktiskt, tänkte att ja skulle försöka klä på mig lite och äta frukost.
För om cirkus en timme ska jag åka iväg till ekerö för att kolla på valpar sen blir det mys inne i kungsan men familjen!



12:46

Johanna är en död människa idag, usch kom inte i säng fören vid 7 ungefär.
Men hade det sjukt rolig dag igår, först var jag på studentmottagning i uppsala óch gissa om jag fick rysningar av att se dom stå där fulla å gla och bara få skrika ut att '' vi har tagit studenten, fy fan va vi är bra''
åå då ville jaag oxå ha min fredag min klänning musik och utgång.
Efter det blev det en tripp hem till Amanda och Paulina för att fira födelsedags banet Paulina som blev hela 20 år gammal, blev även en tripp till Mobergs som var mycke trevligt bestod mest av dans och alldeles för mycket dricka men va gör det!!
trodde ja skulle få åka hem och sova då men inte det jag åkte hem till David för lite inflyttnings fest men alla ha de typ gott hem, men kom endå inte där ifrån fören vid halv fem.
När ja väl kom hem efter en långfärd med mina onda fötter vart det till att slänga sig i säng dock somna ja inte fören vid 7...

Nej, nu ska ja ta mig upp från sängen öppna för att få in lite luft och lyssna på alla motorcyklar som åker förbi ska försöka få i mig nått att äta med...


tjo!!

Sleep

Ligger nu i sängen och pratar med lite vänner på msn, jag är helt slut skulle kunna somna nu direkt.
Så ja får väl gå ner och hämta tvätten min sen sova för det lär bli en lång dag i morgon!

God natt


Har du mask där nere??

Idag vart det en mysig dag med lite skattjakt runt om i skolan och på stan, hade även med mig lille affro som tyckte det var super roligt att få hänka på en dag som denna!!
Vart en liten samling och mat vid lommarbadet efter men de va ingen hitt så de fick bli mc donalds och lite kortspelande.'
hem kommen efter skolan var det dax att tvätta massa tvätt så nu är det som gott som färdigt, somnade en liten sväng men vart inte så långvarigt för mikael ringde å fråga om ja skulle med till Viola och äta lite grillat!
så nu är ja hem kommen efter en trevlig kväll med lite grillat jordgubbar och glass!






God morgon!

Idag ska det vandras med klassen, matsäcken är klar och jag är helt klar för engångs skull.
Väntar nu bara på att klockan ska ticka iväg så ja kan röra mig till bussen.
tror det kommer bli en bra dag solen skiner och ja är på toppen humör vet ej dock varför, men vi får väl hoppas att det goda håller i sig hela dagen lång (=

Tjingeling!

!

Oh la la Jag vill ha dej!!!

Jag vill ha dej trots allt.
Jag vill ha dej ändå.
Jag vill ha dej utan sans.
Jag vill ha dej just nu,
utan väntetid,
utan förklaringar och helst utan dans.

Jag vill gå härifrån och ta en taxi fort.
Jag kom hit bara för att jag vill ha dej.
Jag vill ha dej.
Jag vill ha dej, är det riktigt klart eller
ska jag förklara mig?

Ooooo la la...


Skola - Kista

Började dagen med att vakna upp till detta underbara väder för att ta mig vidare in till skolan vilket var helt meningslöst då vi inte hade några lektionen.
blev en sväng till arbetsförmedlingen sen skolan för att äta lite lunch och spela kort (ovanligt??)
Efter det blev jag hämtad fö att bli körd till rimbo då ja mötte upp pappa för att åka till kista och shoppa det sista till studenten.
Nu e ja hemma har köpt skit snygga skor och en kort svart kavaj kommer bli super tillsammans med klänningen.
RIKTIGT NÖJD FAKTISKT!!!
Pappa bjöd även på kina mat som var väldigt efterlängtat från min sida, det är ju bara för gott!!
Jag har även införskaffat mig lite matsäck tills i morron, då det väntas vandring mm..
Nej nu ska ja gå och göra mig en kokos dröm hoppas det smakar!

tjingeling!!

Ser kanske inte så bra, snyggare i verkligheten!!





Hanna upptaterar...

Jag och johanna har precis kommit fram till att ett sjömansliv är ett liv för oss!!!
Vem får inte gåshud av vikingaskepp, döskallar, tatueringar och fasta rumpor... rrrrrhh!

Vi blir borta hela augusti!! Någon annan galen som är på??


RSS 2.0