Hanna gästbloggar <3

Kom just till lägenheten, har vart på mösspåtagning... vart en gryym resa med bil till rimbo (ni som inte var med missade mycket) Ska köpa lite kött till grillningen ikväll sen ska vi tillbaka till mattias pappas hus och börja tagga inför kvällen!

Tänk vad johanna litar på mig som låter mig sitta här... egentligen skulle jag kunna skriva en massa skit men då får jag nog inte vara med ikväll :P You are my bestfriend Johanna <3
Nej nu ska jag gå och börrra! Ses i dimman!!

Pusss Hanna Banana!!

Något jag bara skrev för stunden

Tidigaste dagen i skolan på jag vet inte när, kom hit ungefär 08:20 så nu sitter jag här och väntar in alla andra flickor som ska ha massage!
Efter det blir det mösspåtagning vid roden kl 14.00 sen är det VALBORG!!!!!!!

HEJ

LIVET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL..!!


Medges ej!

Efter en dag iskolan med bara praktiskt arbete, så blev det en liten runda med tjejerna innan jag och älsklingen skulle åka och stor handla lite inför i morron och för att ha hemma i hemmet!
Med vagnen halv full och framme i kassan och det är dax att betala, ja då kommer det man inte vill på skärmen
MEDGES EJ!! va fan tänkte jag, mattias hade ju fört över pengar igår.. aja jag gick och testa i automaten på willys då blir det TEKNISKT FEL..
Aha de va bara att ställla alla sina påsar kvar i vagen åka bort till banken för att ta ut pengar ja då finns det inte tillräkligt med pengar för dom har dragit av lånet me 2000kr så de va bara att ta ut det som fanns kvar sen fick vi låna 200 av hans mamma som fattades.
Så upp igen betala och hämta alla varor, efter allt krångel men tillslut med mat i bilen ta vi oss vidare upp till donken för att bjuda älsklingen på lite mat.'

Nu är jag hemma, har lastat in allt i kylen, diskat och plockat undan lite i lägenheten, sitter nu i soffan och pustar ut och kollar lite på tv.

Händelserik dag må jag säga!!



Guld..!!

Sitter hemma nu efter en helt okej dag iskolan med fotbad och 5-kamp;)
Jag Mattias och Oliver har precis planerat klart VALBORG det blir grillning i stora huset i Västertorp med goa vänner och dricka i massor.  ååå så UNDERBART!'
Nu ska jag åka vidare för att avnjuta en god middag hemma hos mamma och familjen...
Jag har önskat mig kycklingfile super mums!

ha det gött!!


God natt <3


Lystring alla!!!!

OBS!!

ALLA I KLASSEN SOM LÄSER DETTA VI SKA HA MED OSS EN BALJA ELLER NÅT LIKNADE, FÖR VI SKA HA FOTBAD PÅ CHATARINAS LEKTION!!


idag  har jag äntligen kommit igång med projektarbetet som bara har skjutits upp mer och mer.
annars var det en lugnt dag fick ut min medicin efter skolan sen blev det arbete som gällde å sista timmen fick man fin besök;)
hemma nu har precis ätit middag älsklingen hade stått och gjort pannkaksmet perfekt tänkte jag men det blev jag som fick steka dom:(
inte så gott med pannkisar men men.. Fick ta lite extra soppa i stället.
jag är sugen på att gå ut och gå en sväng känner att jag vill rensa hjärnan lite, hade varit skönare att ha nån att rensa hjärnana med när man går..
Men vet inte vem ja ska fråga som bor i närheten direkt..

Nej nu ska ja försöka göra lite nytta, kanske tar mig min lilla sväng endå!




Love

Va ner på konsum nyss för att köpa Risenta sesamkakor med vanilj och kokos smak dom är bara för goda!
ligger och avnjuter vaniljen nu med håkansbar på tv och efter det blir det hollywood fruarna (=
sen ska jag försöka läsa igenom eronomi pappret en gång sen blir det nog duschen å sängen som väntar för min del så jag orkar med morgon dagen!



Kan inte göra nå mer än att LEE

Jaha, gick somsagt till läkaren idag efter skolan och fick sitta två timmar innan jag fick komma in och få recept, och ja nu sitter man här och ska svälja medicin i 7dagar framöver, skit roligt!


Kan inte göra nå mer än att LEE

Jaha, gick somsagt till läkaren idag efter skolan och fick sitta två timmar innan jag fick komma in och få recept, och ja nu sitter man här och ska svälja medicin i 7dagar framöver, skit roligt!

Helvetes jävla skit!!!

Vaknade upp i morse med URINVÄGSINFLAMATION har så jäkla ont lagom passande till valborg å allt.
Så efter skolan blir det raka vägen till läkaren!
nu: LEKTION!!


hatar

nu ligger jag i sängen och kollar på wallander som går på 4:ran, och dödar alla äckliga MYGGOR som syrrar runt mig och mina öron, och katten som springer som ett pucko och jagar dom upp och ner från sängen å på alla ställen han får tag
att vara på.
Aldrig en lugn stund.
nej nu ska ja åter gå till filmen och sen sova!
god natt!!




S

Mys Söndag

idag har jag haft tvättstugan från 12 till 17 men som tur va så vart det bara två maskiner hur skönt som helst.
Under tiden hade vi inte så mkt att göra så vi tog en sväng in till norrtälje å åt på mc donalds för mattias ville testa den nya hamburgaren, tog en smakbit helt okej faktiskt!
testade även också den nya soleron ananas helt okej den med!
Efter det vart det en tripp hem till hans pappa för att lämna tillbaka bilen vart även en liten fika med super god kladdig kladdkaka!
har precis hämtat tvätten så de är klart det med för dagen!
blir väl till att laga lite middag snart och kolla på wallander arvet som laddas ner just nu!








Myspys

jag och min lilla bebis ligger i sängen och myser å är super trötta båda två.



TRÖTTMÖSSA

Blir ingen utgång  ikväll trotts allt, ingen av oss va så speciellt sugna tillslut.
men inte deppa för det för på fredag är det VALBORG och den är planerad det blir grillning mm med vänner,
mys!!
nej nu ska ja ta tag i disken sen lagaa lite mat tror jag, sen dö i soffan framför en film med älsklingen om han inte ska göra nåt annat idag?? just nu ligger han och sover i alla fall!




idag igen, ja varför inte??

Ont som fan i min tunga men va gör det, på det igen bara!
Det vill säga att det blir en till utgång en till kväll med spännande överraskningar!

Någon som vill hänka på??


Min tunga:(

Asså det är helt sjukt så ont jag har i tungan kan inte äta något, får väl ta mig en tripp ner till konsum å köpa yoghurt eller nåt annat flytande man kan äta!

En fråga till: VAD HÄNDER IDAG SJUKT FINT VÄDER??!!

Spontan utgång

Igår hade  man inte direkt något planerat efter skolan gick och handla tacos till middag.
helt plötsligt får jag ett samtal från Hanna hon hade tråkigt å satt i emelies bil så hanna kom och hälsade på mig vi lagade middag och åt godis!
Det var prat om att josse å emelie kanske skulle ut så jag å hanna hade tråkigt så vi fråga om dom skulle ut och de skulle dom..
så jag å hanna på med kläder sen in till mobergs, vilket var ganska värdelöst knappt några folk å stora dansgolvet var stängt fram till 12.
sen blev det lite dans, men rätt som det är så får jag världens smäll i ansiktet över mun och käke av en kille som blir inputtad i mig på dansgolvet jag bitter mig jätte hårt på sidorna på tungan så ja börjar blöda tungan svullnar upp och har bara allmänt super ont i hela munnen å ansiktet.
Så när ja skullr med bussen halv 2 tog jag med mig ett glas med bara is, men inte hjälpte de mot svullnaden..


Nu har jag i alla fall vaknat och kan inte säga att jag mår så bra i ansiktet i dag kan inte äta nåt, så de få väl bli soppa eller yooghurt ett tag nu så jag får i mig något i magen i alla fall!!

Nu ska ja krypa ner hos älsklingen min som ligger brevid och sover!!

pusss


SWEET

Sitter nu hemma i soffan, nyss hemkommen efter en superlång dag i skolan är helt slut, nu är det duschen sen sängen som gäller för min del för i morron väntar nationella.. buhhu

SLEEP WELL

Torsdag morgon klockan är nu 10:37

varför vaken nu när jag kan sova?? Bra fråga!

idag åker mamma och dom till Tyskland och jag vill inge hellre än att följa med, har inte träffat den tyska släkten på 6år om inte mer men jag har nationella så ja kan inte:( så jävla typiskt..
Alltid är det nåt..

Mår inge bra idag heller men man
Är i alla fall ledig hela dagen idag från skolan börjar inte fören vid 16.00-22.00 då vi ska laga mat till nån konferens, så det är bara att pina igenom hela dagen och kvällen och proppa i sig nån alvedon innan!
ska nog åka in lite tidigare i alla fall om jag har lust och orkar för det är club dag på hm å massa rea så tänkte om man kanske kan fynda nåt!
men värdelöst att gå runt själv så får se!


ska försöka få i mig lite frukost nu i alla fall sen vet ja inte vad ja ska hitta på tills klockan är lagom mycket för att ta sig till Norrtälje och skolan.'








EFTERLYST

,

HOLLYWOOD

Anna Anka söker assistent och lite goudis:)


VITT VITT VITT

Va är detta nu jag ser utanför mitt fönster, nu får det fan vara nog det är JU trotts allt 21 APRIL??

15:50

Den här dagen har varit helt värdelös har inte mått någe bra, börjar bli lite smått förkyld och känner mig lite febrig och allmänt seg och tröött.
Men jag klarade i alla fall av hela skoldagen. 
Måste oxå säga hade det inte varit för er gullungar hanna ida emelie idag så hade jag inte orkat.
 nu sitter jag i skolan och väntar på min lilla snutt som ska hämta upp mig vid 4 ungefär efter det bär det av hemåt för att hämta ut mina underbara skor som har kommit.
sen ska jag hem och dö i soffan och bara kolla på tv hela kvällen, å i morron börjar jag inte skolan fören kl 16.00 hur skönt som helst men dock kan det bli en sen kväll..

puss på er

Trött?!

Nu är det skola som gäller ska snart sätt på mig min jacka och gå iväg.
Idag väntas 3 lektioner + ett läxförhör!

tjing

BANANANAAS

Nu: Dating in the dark och en bananas i soffan




Skolan skolan skolan....

Har dom någon koll eller??? nej tror inte det virre hönor är va dom är..
idag har jag i alla fall suttit och inte gjort nåt alls på projektarbetet känner att jag behöver motivation för att börja skriva arbetet så ja kommer igång för tiden rinner iväg å snart är det den 25 maj och då ska det vara inne.
efter det va det turism och jag gjorde faktiskt klart mitt arbete om vandring så en sak avklarat i alla fall i min fulla kalender där det dyker upp nya saker nästan varje dag, när vi slutat där va det vara vidare till Lars för att göra psykologi prov som kändes okej!!
känns som att helgen är planerad och klar valborg för den delen med, så då har man något att sefram emot:)
Sitter hemma nu i alla fall väntar på att älsklingen ska duscha klart för att efter det är det middag hos hans pappa som gäller!
Å ja när man kommer hem blir det väl till att plugga för i morron är det ett litet prov om skeletter och muskler med Britta!!


,

Hmm.. Min mage verkar inte vilja ge med sig, jag har måt illa och haft ont i magen ständigt sen i fredags kväll.
men inte ska man deppa för det.
Sitter nu och väntar på Emelie som ska hämta upp mig här vid halv 11 för att åka vidare till skolan för att äta luscha och sedan ha två lektioner. så min dag slutar 16.20 idag.
Men efter det får man inte åka hem och ta det lungt, för hela min familj ligger i magsjuka så jag ska stänga affären idag. så kl6 får jag gå hem och vila..
nej nu är kl kvart över 10 dax att fixa det sista innan empelie kommer.
och du Emelie tack för skjusen!!

pusss hej




Söndags pyssel

Idag vaknade jag upp vid 10 kände för att överraska älsklingen med en mysig frukost så jag smög i väg lite tyst  för att handla lite gott som vi kunde äta.

 

 

Efter vi avnjutit den goa frukosten va det dax för tvättstuga och hela sex maskiner , under tiden har vi städat och fixat i lägenheten kastat massa skit mm.

så nu hänger tvätten på tork.

Jag och älsklingen har grillat lite kött och majskolv till det fixa jag en god sallad och lite klyftpotatis och rotfrukter i ugn.

till maten kollade vi på en Wallander film och nu är den slut och vi ska kolla vidare på en beck film nu innan vi ska hämta tvätten!

 

 

Efter filmen och tvätthämtningen måste jag plugga lite psykologi och även lite massage.

:)

 


JAG BLIR SÅ LESSS

VILKET JÄVLA TJAT DET SKA VARA HELA JÄVLA TIDEN....


Bamse och lilleskutt

Nu har ja kollat på två filmer med lillsyrran som är dålig, det blev lilla sjöjungfrun och bamse i trollskogen nu sover hon så sött i soffan!
ska snart följa med mikael och handla sen ska vi åka till mormor och hämta lite grejer.



sjuk??

Ska snart åka hem och pyssla om systra min hörde av mamma att hon legat och spytt hela natten och nu på morgonen, så tänkte göra henne på lite bättre humör!!

God middag klockan är nu..... ??

21.00 och Johanna har vaknat till liv efter att ha somnat i sängen vid 18.00 ungefär, har sovit otroligt skönt men är fortfarande lika trött som jag var innan.
sitter är nu och kollar på talang och smakade nyss en bit av den nya maraboun PASSION, ska nog försöka väcka älsklingen så jag får lite sällskap resten av denna fredag kväll som endå håller på att gå mot sitt slut..



ha en fortsatt trevlig kväll,Gör inget ni ångrar i kväll!!

pusss















in the jungle

Igår hade jag som sagt en super rolig kväll på studentskivan med flickorna, det var jungeltema som stod på schemat  och ja va en en som vandra i jungeln typ.
jag Ida och Hanna tog halv 2 bussen hem och kan ju säga det att jag slocknade som en stock i sängen, men den sköna sömnen vara icke så länge 7 ringer klockan för då är det dax för skola just i den stunden hade ja kunnat gjort va som helst för att ligga kvar och bara sova vidare.'
Låg in till det sista innan det börja bli brådis, på med mjukisar och en knut på håret sen iväg.
Nu ligger jag äntligen i min säng igen men ingen ide att somna för ska snart hoppa in i duschen för att fräsha till mig för att sedan träffa pappa en snabbis för att få lite pengar.
Fick även veta nu när ja pratat med Ida på msn att våra Student mössor har kommit nu till skolan..
åå snart är det dax!!
nej nu ska ja ta mig i kragen och vandra vidare till duschen.

puss



god morgon!

Är hur trött som helst orkar inte ta mig till skolan, vill bara gå och lägga mig och somna om igen.
men man får väl ta och klä på sig och ta dom små fötterna med sig och vandra till bussen nu.

Have a nice day!!



Nu efterlyst i soffan!


Spring

Idag har det varit alldeles underbart väder ut, super skönt!
Det blev lite strip dans i skolan å ja det gick väl inge vidare, blev även en liten glass i de fina vädret.!!
nu på eftermiddagen har jag ätit lite hamburgare och sprungit fram och tillbaka till tvättstugan för lite tvättande.
Snart blir det Anna anka söker assistent och lite vindruvor...


 







Honey bunny

Måste ju säga att ja har världens gulligaste kille, när jag kom hem efter jobbet super hungrig å allt och öppnar dörren å känner att det luktar gott.
Då står han och lagar wok till mig och jag bara älskar wok, blev super glad!
Måste vara vädret som gör oss gladare??
Efter middagen blev det en liten sväng ner på rimpan för ja skulle köpa banan.

Nu blir det '' Dating in the dark'' och en banan!




Jobbet

Just nu sitter jag här på jobbet och snackar massa skit med bettan i teleflonkan, men ja vill inte sitta här jag vill ut och njuta
AV DET UNDERBARA VÄDRET som vi har fått i vårt underbara land!!





En vanlig dag iskolan!

Just nu sitter jag är med Ida Hanna och Emelie vi skulle ha börjat med projektarbetet men vet ej hur jag ska börja skriva.
Så vi har bara suttit och larvat oss och munjiporna har gått så långt upp dom bara kan.. UNDERBART!!
Idag hoppas jag även på lika fint väder som det var igår!
Efter skolan väntar även 3 timmars arbete.


som sagt en vanlig dag i skolan!

Är vi inte för underbara?<3


 

 

 

 

 


Från och till

Idag var det första skoldagen efter den sköna påsklovet.
hade bara svesnka idag då vi gick igenom lite om nationella provet som kommer nästa fredag, skulle egentligen ha massage men struntade i den. :(
Jag och Emelie tog då en liten sväng på stan för att hitta saker till studentskivan å nu är allt färdigt, köpte alla kläder jag ska ha på mig.
Nu fattas bara mina skor ja väntar på, kommer dom så blir allt 100% bra!

Älskar detta underbara väder vi fått!!

till middag blev det kycklingsallad och luftslottet som sprängdes!

Nu: Hollywood fruar


gorgeous


Underbara väder

I morse blev de som sagt lite frukost hemma hos mamma, sen känns det som att jag har inte gjort nåt annat än att äta hela dagen haha...
Har varit ute på en mysig promenad i i skogen i detta juvliga väder som vi äntligen fått tillbaka.. :)
snart blir det lite middag med familjen då det väntas köttgryta.


Mummmaa

Nu blire frukost hemma hos mamma, skjusen väntar!!

tjao




Kirrat

Nu har jag bestämt mig.

God natt!


Dream me away to another place.


ETT STORT

GRATTIS TILL DENNIS OCH KILLARNA I RIMBO HANDBOLL SOM NU VUNNIT OCH TAGIT SIG VIDARE TILL ALLSVENSKAN!
BLIR TILL ATT FIRA DET IDAG!!

(BILD FRÅN RIMBOHK.COM)


VAD GÖR MAN???....

EN LÖRDAG SOM DENNA?? HAR SUPER TRÅKIGT......

 

 

 

 


Moviestar

Nu är arbetet avklarat för idag, nu blir det lite lunch och till det spelas alice in wonderland upp på min tv så nu håller vi tummarna på att den är bra!
sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda:)




Vill tillbaka....

till sängen vända mig om och somna om, men sån tur har man inte..
Nu är det jobb som gäller..!!


Home Sweet Home

Nu är vi hemma efter en super mysig kväll inne sthlm med mysig restaurang och bio tittande, det blev farsan helt okej faktiskt!
Nu väntar kudden så glatt på mig, så jag tänkte faktisk gå och göra den sällskap för i morron väntar jobb jobb jobb fram till 13:00

God natt sov så gott och dröm sött<3


Jag älskar dig!



sex and the city

Nu hade jag tänkt att ja ska besöka duschen och göra mig i ordning, för i kväll väntas mysig middag och bio med älsklingen in the big city!

Ha en mysig fredag kväll!
pusss









Ta chansen

Gör som jag ta chansen till att få bli resereporter.


Vill ni läsa mera om tävlingen och kanske till och med anmäla er själva så läs HÄR :-) Det enda man behöver ha är en laptop, en digitalkamera och en blogg och så skriver man resedagbok varje dag under resans gång:-)
Varför inte ta chansen och söka? vem vet turen kanske just faller på dig, och du får åka iväg på en resa som även kanske är en dröm resa.!




Time to eat some breakfast

Ligger i den otroligt sköna säng och kollar på top model och bara tar det lugnt, ska snart försöka ta mig upp och göra mig lite frukost till mig.
Sen får det nog bli en tripp in till duschen för att senare trippa ner till mamma ska även möta upp Amanda och få nycken och säga hej då..

Hörs sen!!

PANIIIK!!

Börjar bli smått stressad in för studentskivan jag ska på om precis en vecka och det är djungeltema, skulle va ett lejon men hittar inga vanliga bruna öron någon stans.. Så vet inte vad jag ska vara nu och det känns skit..
Någon som har förslag på vad jag kan klä ut mig till???
HJÄLP!!!



Angel

Tack käraste ida för hjälpen<3



Driver

Ligger just nu i soffan min och kollar på '' Sveriges VÄRSTA bil förare'' dom e ju så jäkla patetiska vissa av dom fattar inte ens att dom har fått körkort från början. hahha



ÄNTLIGEN!!!

Nu är studentklänningen köp och klar, den kommer bli super!

By night

Just nu ligger jag i soffan och kollar på ''HALV ÅTTA HOS MIG'' och är super sugen på något gott att stoppa i magen lilla.
Sen blir det  ''ANNA  ANKA SÖKER ASSISTEN'' och ''ARGA SNICKARN''.....


finns det inte någon liten själ som vill hitta på något innan veckans slut??
håller ju på att ruttna här hemma...



Nu drar jag

 

Bye Bye!


shower gel

Nu blir de till att ta ett besök i duschen så man blir ren och fin igen, efter det bär det av till mamma för att prata lite skit innan älsklingen kommer och hämtar upp mig!

tjao!


Kärleken till er <3

Jag har tänkt och funderat över hur många som helst men kommer inte fram till nåt som jag riktigt vill ha,men har hittat en som ja tycker passar väldigt bra. som jag vill ha antingen nedanför nacken eller sidan av foten!

så denna blir det när pengarna finns till hands.. :)


En liten förklaring:

Även fast mitt liv inte alltid varit så lätt alla gånger, har det har även varit väldigt bra för det mesta i mitt liv. Ibland
har det funnits stunder man inte orkat gått upp på morgonen för man varit så ledsen eller bara känt sig allmänt nere, men det har alltid funnits något som tar mig upp, något som gör så att jag orkar med varje dag och det är mina vänner och min familj som alltid har funnits där när jag behövt dom, som alltid stöttat mig när jag  har varit nere.
finns så mycket jag vill skriva men vill inte ta upp det här, ni som känner mig väl vet vad jag skriver om.

vill bara säga att jag älskar mina vänner och min familj så oehört mycket, och att ni betyder allt för mig i mitt liv.
Utan er ingen johanna.
därför jag vill göra denna tatuering.
och det är ett bevis på att kärlek övervinner allt!

pusss <3












 



Uppe med tuppen.

Idag slogs ögonen upp kl 06.00 och kunde inte somna om, så jag har legar i sängen och tagit det lungt kollade på Håkans bar nyss på datorn och åt en underbart god frukost!
Ska snart se dagens avsnitt av Andra avenyn på datorn innan ja kanske går upp och gör kanske något annat.




Beställda, så snart är dom mina!












Bilden kommer från have2have.se!



Tack älskling<3

NU:


oviktigt??

Idag vaknade jag upp vid 11 låg och drog mig till 12 halv 13 ungefär.
sen fick jag nåt ryck så jag började diska sen röjde jag lite ute i halen och så, efter det vart det pantning av alla flaskor och burkar efter alla fester. :P
vart även en liten tripp till mamma samtidigt i det sköna vår vädret.
Nu på eftermiddagen/ kvällen blev det inhandling av lite food, började bli lite halv tomt.
Så nu har jag testat ett nytt recept och det blev faktisk super gott.. mums!'
Annars händer det väl inte så mycket mer, rätt tråkit att ha påsk lov för man gör inge vettit, så är det någon som vill hitt på nåt så hojta bara till:)

puss



Right now

Just  nu ligger jag i sängen brevid min älskling och kollar på Johan falk, blir nog sängen efter filmens slut.

God natt!!






Rösta

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Underbart

Vaknade för en stund sen, ligger här å myser med älsklingen i sängen och kollar på tv..
Vi ska snart gå upp  för att duscha och göra oss klara, för vi ska åka en sväng till mammsen.



Ser även nu när ja kollar ut genom fönstret å tänker VA ÄR DETTA NU??? JO SNÖÖ!!! hmm.. ? ska det aldrig bli vår/sommar. Vill bara åka i väg till ett varmare ställe, saknar Rhodos april -09.. SOL SOL SOL!! UNDERBART MYSIGT!


'

 

 

 

 

 

 

 

VILL TILLBAKA!!<3




Silltårta

Nu har jag precis gjort klart den lilla överraskningen till min älskling, nämligen silltårta han älskar det.
så den kommer stå där å vänta på honom tills han kommer hem från vemdalen och öppnar kylskået, hoppas och vet att han kommer bli överlycklig!

 




soon

Snart kommer lilla systeryster och håller mig sällskap<3



September - 07

Bowlling

nyss hemkommen  från mamma efter en heldag med familjen.
Vi var först hos mormor på förmiddagen och åt lite lunch sen vid fyra hade vi bokat en bowllingbana i Norrtälje så vi åkte in och spela en timme, men tro inte att jag vann,..
Sen blev det raka vägen för att handla lite mat för vi skulle nämligen grilla mumms!!
Å ja nu sitter jag här igen i min soffa vet inte vad man ska hitta på för skoj, vill göra nåt tråkigt att vara ensam.
ska nog göra älsklingens överraskning snart nämligen en silltårta..
har du inge att göra hör av dig till mig:)

Glad påsk!








?

Va ska alla göra nu i kväll??



!

GLAD PÅSK!


NI BETYDER SÅ HIMLA MYCKET FÖR MIG!


bilder tagna från hannas blogg

April april....

igår hade jag det trevligt hemma hos mig med tjejerna det blev mycket dricka och massa skratt. vi kom i säng vi 2 tiden kanske och vaknade upp halv 12 idag på dagen och då blev det raka vägen till subway.. BÄSTA BAKIS KÄKET..
är nu hos mamma har precis ätit en god middag med familjen mormor och moster.
Ska snart åka hem igen till min lilla kisse som är alldeles ensam hemma..
Nån som har ett förslag på vad ja kan göra? eller någon som vill komma och hålla mig sällskap?


Länktan

Nu har min älskling åkt i väg till Vemdalen och kommer hem igen på söndag.
hur ska detta gå, ja som hatar att vara själv speciellt att sova helt själv, kommer kännas jätte tomt och kommer sakna ihäl mig.
Men men får väl ha full aktivitet hela helgen så ja har nåt att göra hela tiden, dock vet jag inte vad..

Men snart blir det i alla fall skola fram till 3 sen hem och städa upp det sista.
för att sen sitta och vänta in tjejerna för att sedan ha roligt och jag får även sovkompisar i dag, i alla fall en natt räddad!

ska fixa det sista nu innan skolan!

have fun!




RSS 2.0